Få din kropp att känna högsta mjukhet med Copla-soffan

Få din kropp att känna högsta mjukhet med Copla-soffan
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ibland kan glädjen att vara förälder vara skuggad av utblåsning. Du blir att bete sig som en robot på grund av det fasta schema som barnet gör. Du måste mata honom, byta blöjor, gå och gå honom, leka med honom, få honom ett bad och få honom somna. Då börjar du göra samma saker men under tiden måste du ta hand om dig, din familj, hemma och så vidare. Avbrott eller vila blir oförutsedda. Fortfarande behöver du hitta ett sätt att få vila någon gång.

En bekväm soffa kan vara en av de lösningar du kan ta hänsyn till. Även om du kanske inte har tid för en tupplur, kan några ögonblick på en mjuk soffa som Copla räkna mycket för dina trötta fötter. Designen av denna stoppade soffa skapades av Rafa Garcia och inspirerades av gamla kaféteater, som namnet säger.

MoreINSPIRATION
  • Fossa modulär stoppad soffa från kor
  • Den modulära Pixel-soffan av Sergio Bicego
  • Det imponerande Lava Modular soffsystemet

Copla har några extremt mjuka kuddar som är sammanfogade vid sina träben och sålunda skapas en lätt inre struktur. På grund av sin avslappnade aspekt kan den modulära soffan användas för olika typer av områden: entré, sovrum, vardagsrum, reception och hallar. Copla-soffan tillhör Coplasamling, som består av soffor och fåtöljer som ser nästan likadant ut. Dess synliga ben kan färgas i olika tränyanser och i nya levande nyanser också. Således kan du få möjlighet att välja den som sviter ditt utrymme bäst. Det viktiga är att njuta av mjukheten det erbjuder dig och hur det kan göra dig att glömma din hårda dag.