28 Bedövning Tapeter Idéer Ditt hem behov

28 Bedövning Tapeter Idéer Ditt hem behov
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns ingen förneka wow-faktorn för en bra tapeter.

Från natur till geometriska är vilda och roliga tapeter idéer ett utmärkt sätt att jazz upp ett rum utan att lägga onödig inredning och röran. Modern tapet definieras inte av de floraler och randar vi kommer ihåg från våra morföräldrars hem. Dagens möjligheter är oändliga och lättillgängliga.

Om du lättar till tapeter, känner du inte att du måste täcka ett helt rum. Börja med ett litet, mindre trafikerat rum, som ett pulverrum eller gästrum. I större utrymmen, välj en accentvägg för att dekorera och måla resten. Hallar, entréer, mudrooms, även tvättstugor gör andra bra kandidater för att testa en djärv tapeter - du brukar inte hänga i dem i timmar i slutet.

Visst kan installationen vara lite besvärligt. Ta dig tid att undersöka hur du installerar ordentligt, eller spendera lite för att ha en professionell gör det eller du. Hur som helst kommer det att vara värt det när du byter färg för ett djärvt tryck och ser ditt rum dekorera sig själv.

Letar du efter inspiration för att dina väggar sticker ut? Här är våra favorit tapeter idéer:

Bild: Abaca Interiors

Den här New York-hemmet klädde upp vit med "Brit Pop" av Elitas. Guldkupébädden lägger en storslagen stil till de nyckfulla färgerna som finns i detta utrymme.

Bild: Rafe Churchill

Detta lantgårdstilhem håller det lugnt i barnens rum med denna utomhusartade "Woods" tapeter av Cole & Son. Vintage trä möbler lägger till värme och stil som kommer att växa med barnet, medan leksaker och inredning tar detta rum från "utrymme" till "playspace"

Bild: Dvira Interior Design

Det här siluetterade zoo mönstret från Ferm Living är ett sofistikerat sätt att ge en plantskola färg och stil samtidigt som det fortfarande är ett lugnande utrymme för föräldrarna.

Bild: Gruber

"Cirkus" av Cole & Son är inte för svag hjärta, men det har inte slutat djärva husägare i detta historiska Denver hem. Den livfulla, iögonfallande designen skapar en vågad kontrast mellan hemets ursprungliga karaktär och modern grafisk design.

Bild: John Dwyer

Tror att alla tapeter måste vara färgglada för att vara intressanta? Tänk om. Denna tapet är ett avbrutet stycke från samlingen "Jealous Walls" komplimanger den skandinaviska stilen i detta eleganta sovrum.

Bild: Kärleksinteriörer

Vi vet alla att en person som absolut älskar hästar. För mina vänner är det jag. Om du är den personen är "Collette Black" från Sandberg Interiors din bakgrundsbild. Kontrast av de grå kuddarna är överst på bästa sätt.

Bild: Rylan Peters & Small

Vintagediktor gör det mest unika och charmiga accentet i det här badrummet och betalar ett nöje till början av 1800-talet. Med din favoritbok kan detta till och med vara en rolig (om än utmanande) DIY för ett litet badrum.

Bild: Pal + Smith

Denna lummiga tapet av Cole & Son ger oss en lyxig smak av troperna. Också en dörrknocker som en handduksring? Geni.

Bild: Lisbet Photography

"Nova Mist" av Isak jazzes upp skandinavisk inredning med en djärv tesselation och bara tillräckligt med färg för att göra ett uttalande.

Bild: från "Dekorera" av Holly Becker

Sätt på dina rosenfärgade glasögon för det här köket. Inte för svag hjärta, en välparad djärv blommig kan stå sin egen mot andra livfulla färger i ett utrymme, som dessa glansiga röda skåp.

Bild: Atticus & Milo

Bakgrundsbilder som efterliknar akvareller lyckas se mjuka och rika samtidigt. I den här, "Mill" av Quercus och Co., jordiska toner parar med ett geometrisk tryck för en bekväm hemkontor bakgrund.

Bild: Nest Design Studio

Bakgrund kan vara maskulin. Kolla in hur denna Wallquest tapeter ger en rik, mörk look till det här sovrummet. Nyckeln till detta utrymme: Stora ljuskällor.

Bild: J & J Design Group

Detta barnrum går ut på färg och mönster med eklektiska bitar speglade över rymden. Butterfly tapet anpassat tryckt av designern J & J själva, vilket gör det allt mer imponerande.

Bild: Design O.D

Detta sovrum kanaliserar tropisk elegans, med tillstånd av en utsmyckad säng, en aning av metalliskt silver och "Palm Leaves" av Cole & Son.

Bild: Boscolo interiördesign

Detta London-badrum tar en monokromatisk tillvägagångssätt medan du gör en lekfull jab vid läsning av badrummet.

Bild: Katie Campbell Interiors

Mjukt, inbjudande och gränsöverskridande nautiskt utrymme gör ett enkelt fall för varför blått är den lugnande färgen för ett sovrum. Denna geometriska tapet från Thibaut.

Bild: Incorporated NY

Modernt stil i mitten av århundradet definieras generellt av möbler, men "Petal Pusher" i Gold by Hygge & West kanaliserar 50-talet. Echo av guldtoner i rummet drar utrymmet ihop.

Bild: Bakgrund Direkt

Den nyckfulla "Pretty Ponies" från Sanderson är lika söt som den blir. Ett lapptäcke, tappningsmöbler och parkettgolv kompletterar det här läckra, eleganta stugan.

Bild: Konstnärlig design för att bo

Vill du få ditt badrum i skipsform? Denna detaljerade nautiska ritningsdesign av Astek Wall Coverings kommer att få gästerna att ta en närmare titt.

Bild: Allison Lind Interiors

"Tapestry" av Cavern Home lägger till en mönsterkonst till ett skandinaviskt stilhem, centrerad av en hand-down-rött stol från husägarens mormor.

Bild: ps interiörgrupp

"Flamingo" av Cole & Son är lika delar elegant och nyckfull, perfekt för barnkammaren för en liten tjej.

Bild: Incorporated NY

Vill du stanna i 70-talet? Titta inte längre än "Multi-Stem" från Orla Kiely, som kommer i olika färger.

Bild: Austin Arkitekt

Det här moderna Texas-köket lade till den älskling, handritade tapeten "All of Us" av Geoff McFetridge.

Bild: Daphe Steinbergs interiördesign

Kom ihåg shibori? Detta avbrutna tryck från trendiga butiken Eskayel rockar det trendiga tie-dye look in. San Francisco Surfer's loft.

Bild: Vujovich Design Build

Sebra, guld, en bling och en dos av rött. Receptet på en glamourous outfit, eller pulver rum. Denna fantastiska folie tapet är "Zebra" i guld av Scalamandre.

Vad tycker du om dessa roliga tapeter idéer? Vill du klistra in några på dina egna väggar? Låt oss veta vad du tycker i kommentarerna nedan eller på sociala medier!