Däckbelysning Idéer som tar ut skönheten i rymden

Däckbelysning Idéer som tar ut skönheten i rymden
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Lounging på en stol, att äta middag eller frukost utomhus, bada i solen och beundra utsikten är alla roliga och avkopplande aktiviteter som vi brukar njuta av på däck och de är mycket trevligare när inredningen och atmosfären är rätt. Dessa däckbelysningsidéer är avsedda att förbättra det övergripande utseendet och förbättra skönheten i detta utrymme.

När du vill behålla däckens enkelhet och dess moderna design, är vissa typer av belysning bättre än andra. Ingångsljus är mångsidiga och här kombineras de med upplyktor för att skapa en intim atmosfär på natten. {Found on acorngardenhouses}.

Ingångsljus används här på ett annat sätt och inte bara som accentbelysning utan också som dekorativa egenskaper för trappan. En enkel och elegant designidé som enkelt kan anpassas för att passa inredningen. {Found on jaroszarch}.

För en mer dramatisk och kraftfull visuell effekt kan trappan på däck markeras så här. Enkelt men ljust och med en stark visuell påverkan är denna design ett riktigt underbart alternativ för många moderna däck.

Accentbelysningen på detta däck är subtil och i kombination med allt träet bidrar det till att skapa en riktigt trevlig och avkopplande atmosfär. Dessutom trivs vi riktigt med trädet, tack vare accentbelysning. {Found on mcmdesignstudio}.

Ingångsljus är extremt mångsidiga och kan användas på många olika sätt. I det här fallet är de inte utformade för att verkligen tända upp däcket utan snarare för att förbättra dess design och markera skillnaden i nivå. {Found on karengarlangerdesigns}.

När däcket inte följer den vanliga konstruktionen, måste accentbelysningen som används för den också vara speciell. De lågprofillampor som används på detta däck gnistrar vackert på natten och inramar det och gör att det ser nästan ut som en flygbräda. {Found on soulspace}.

Belysning på ett flerstegsdäck är ett måste. I det här fallet finns en blandning av former och både skarpa och mjuka vinklar och linjer. Ingångsljusen definierar dessa former och markerar däckets utformning i allmänhet.

MoreINSPIRATION
  • Belysningsidéer för uteserveringar, terrasser och verandor
  • Dekorativ belysning - Hur och när du ska använda den
  • Moderna belysningsidéer som vänder trappan till ett mittpunkt

Accentbelysningen är avsedd att betona vissa viktiga egenskaper på denna vackra bakgårdsdäck, såsom den texturerade accentväggen, vegetationen eller den vackra kombinationen av material och hur de kontrasterar och balanserar varandra ut.

Däckbelysning är mycket viktigt när man skapar stämningen. Även om det är litet, verkar detta bakgårdsdäck som en underbar plats där man kan koppla av, varva ner och underhålla gäster ibland och LED-belysningen gör det till ett mycket välkomnande utrymme. {Found on paulenglishlandscaping}.

En däck omgiven av träd erbjuder ett underbart tillfälle att göra detta utrymme till ett magiskt område med hjälp av strängbelysning. Trädarna tänds på natten och det gör också staketet runt däcket. {Found on shannonggem}.

Det finns naturligtvis andra sätt att tända upp däcken. Ta en titt på dessa glödande planteringsare. De kombinerar två funktioner i en enkel och modern design och de kan placeras strategiskt på och runt däck.

Hela däcket lyser för att skapa en fantastisk visuell effekt. LED-belysning användes på stort sett allting och det kan ändra färg beroende på atmosfär eller preferens. Även trädgrenarna delar samma utseende.

Den eldröda LED-belysningen på detta däck ser fantastisk ut i kombination med orange accentfunktionerna och resten av det naturliga färgpalet. Även om det är väldigt modigt, inbjuder designen också.

De små accentljusen definierar stegen i stegen på detta magnifika däck medan den inbyggda eldstaden bidrar till att skapa en bekväm atmosfär. {Found on farchitects}.

LED-lampor är integrerade i däck och fungerar som en trim, inramar däck och framhäver sin moderna form och enkla linjer och vinklar. {Found on siolstudios}.

Flera olika typer av belysning kan användas på ett däck för att skapa ett intressant och balanserat utseende. Globerna är till exempel underbara och tjänar även som skulpturala designelement medan sconces markerar texturen på kolumnerna. {Found on haroldleidner}.