Den moderna grottan hemma av Alexandre de Betak

Den moderna grottan hemma av Alexandre de Betak
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Alexandre de Betak är en 42-årig berömd händelseproducent, konstdirektör och designer vars arbete inkluderar modeshower och extravaganzas för kunder från Dior till Rodarte till Tiffany. Han kan göra mycket saker men att designa och bygga ett hem var inte på listan förrän nyligen. Han hade en dröm från många år och han ville bygga sitt drömhem. Fram tills det hände, var han tvungen att spendera fem år på att leta efter den perfekta platsen, ytterligare två år som arbetar med designen och sedan de sista två som bygger den. Efter att ha drömt i 10 år på detta hem var det äntligen klart.

Hans nya hem ligger i en liten kustby i Tramuntana-regionen i Mallorca. Designen är inspirerad av 70-talets arkitektur sedan Alexandre de Betak växte upp med det. Det finns dock vissa skillnader som du inte kunde hitta under någon tid.

MoreINSPIRATION
  • Modedesigner Alexandre Herchcovitch Sao Paulo Hem
  • Träd eco estetisk stil hem
  • Den högt moderna Feldbalz House - ett drömhem som kommer sant

Han utformade sitt nya hem som en modern grotta. Det innebär att väggarna och taket är ojämna och inredningen är inte enhetlig eller tydligt definierad som det händer i traditionella hus. I vissa rum är golvet täckt av mjuka stenar och de flesta möbelstycken är gjorda av naturligt trä och de har en original design.

Ta en titt på de hyllor som är huggade från en trädstubbe. Det finns också avföring formade som trädstubbe och det finns ett område där golvet är förhöjt och det verkar som att en bergformation växte där. Detta skulle inte vara ett mycket vänligt hus för ett barn. Ändå är det ett unikt hem och det konstruerades och byggdes av ägaren vilket är ett stort plus. {Found on nytimes}