Ett elegant hus med en touch av Skandinavien

Ett elegant hus med en touch av Skandinavien
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det här eleganta huset som du ser här verkar vara ganska modernt och du skulle bli förvånad över att veta att den faktiskt dateras till 1902. Det är ett 210 kvm hem och det ligger i Zeeland. Det är egentligen inte bara ett hem utan en villa. Du kommer nog att märka att inredningen påminner mycket om den skandinaviska stilen.

Interiören är ren och enkel, färgerna och ljusa och det finns en mycket varm känsla där inne. Väggarna och taken är helt vita i hela huset och det är golvet i de flesta rummen. Ett undantag i detta avseende skulle vara köket till exempel som har bruna kakel i olika toner.

MoreINSPIRATION
  • Mysigt och mycket chic London hem med en touch av klassiker
  • 100% trä och stenhus
  • Litet hus med en chic spara utrymme inredning

Vardagsrummet är ganska enkelt, med ett bord på ena sidan omgiven av gula stolar och en eldstad i närheten. När det gäller dekorationerna är några av dem djurtroféer som ägaren tog tillbaka från sina jaktresor. Hjorthuvudet som hänger över skåpet i vardagsrummet är ganska imponerande och lite skrämmande som det står inför matbordet. Jag skulle inte äta rådjur där om jag var ägaren. Resten av inredningen är enkel och möblerna är mestadels neutrala. Dekorationerna ger lite färg men den vita är fortfarande den dominerande färgtonen. {Found on femina}