Svart och vit designidé från Nacho Polo

Svart och vit designidé från Nacho Polo
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna färgkombination av svartvitt kan skapa en känsla i heminredning. Svart kommer att lägga till överklagande till ett rum eftersom det är en förankringsfärg och det är ett rum. Det är också en färg av sofistikering och är verkligen iögonfallande. Nacho Polo tar en begränsad färgpalett och skapar ett högt drama. Även tillbehören till denna färg, såsom ljusarmaturer och möbler, kommer att förbättra din heminredning.

Den svarta och vita kombinationen kommer alltid att se bra ut, och jag tror inte att det någonsin kommer att vara ute av mode. Så om du gillar den här kombinationen, fortsätt, det är säkert. Det är dock ett viktigt beslut att dekorera hela din lägenhet bara i svartvitt. Det är en process som tar tid eftersom du måste planera det från början. Och det blir inte lätt att hitta alla bitar, eftersom färgen är en viktig detalj. Och även om du hittar svartvita möbelstycken kanske de inte är din stil eller de kanske inte uppfyller dina förväntningar. Så det här är något att tänka på innan du antar ett projekt som detta.

MoreINSPIRATION
  • Svartvitt svensk husdesign
  • Hur man dekorerar ett vardagsrum med hjälp av svarta möbler
  • Färg som fungerar bra i kombination med svarta möbler

Men totalt sett är kombinationen mycket framgångsrik, särskilt när det finns några färgglada detaljer, för en liten kontrast. Annars skulle du känna dig som en svartvitt film.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: