30 Fräscha och moderna köksbänkskivor

30 Fräscha och moderna köksbänkskivor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Köksbordsskivan är den perfekta platsen för att lägga till den ultimata designen i ditt kök. Oavsett vilka köksbänkskivor du lockar till, välj material som är slitstarka och byggda för att motstå slitage i samband med matlagning och förberedelse.

Teknik och teknik har gjort ett stort antal olika designval och färdigheter. Medan de flesta av följande köksbänkskivor är slitstarka, är det en bra idé att alltid arbeta med skärbrädor och silikontriveter för heta krukor. Håll bänkskivans ytor rena med en mjuk handduk och följ tillverkarens eller installationsriktlinjerna för vilka produkter som ska användas för att rengöra och bibehålla skönheten i bänkskivorna i åratal.

Kontrastfärgade köksbänkar

För en djärv effekt, välj en bänkskiva i en livlig färg. Medan några av de bästa valen finns gult, apelsiner och lime grönt, kan valet av vita eller svarta bänkskivor vara lika djärvt ett färgval som gul, beroende på köket.

Hemligheten är i kontrast. Om du vill ha din bänkskiva att sticka ut, välj en bänkfärg som dyker upp eller sticker ut ur skåp.

Mönstrade köksbord

Om du gillar den moderna känslan av snygga, minimalistiska skåp, lägg till visuellt intresse med mönstrade köksbänkar. Några bra diskbänkskoncept för mönster är användningen av randiga stenmaterial eller texturer som Caesarstone Concetto-serien.

Tjocka platta plattor

Den senaste trenden i moderna kök är den tjocka bänkskivans effekt. Medan de flesta bänkskivor normalt är 2 "tjocka, väljer man en 3 - 5" tjock bänkskiva som skapar en förankrad, statlig look. Kom ihåg att justera skåpshöjderna för att kompensera för höjdsökningen från de tjockare bänkskivorna.

Slaktbänk Köksbord

Tidlösa och inbjudande, bänkskivor av trä slaktblock lägger varmt på ditt kök. För att få finalen att se fräsch och ny, försegla trä bänkskivor med en hållbar polyuretan och använd trivets och skärbrädor för att skydda ytan mot värme och marring.

Metal Kitchen Countertop Idéer

Medan rostfritt stål är ett bra och klassiskt metallalternativ, ser två andra metaller en ökning i kökets bänkskivans popularitet.

Zink countertops

Om du letar efter en bänkskiva som utvecklar en rik, blåtonad patina, är zink ett bra alternativ. Zink reagerar över tid med vatten, oljor och citrus. Reaktionerna är vad som skapar den vackra, rika patina som är metalls signatur. Zink bänkskivor är bäst kvar i sitt naturliga, matt-finish-tillstånd.

Koppar countertops

Koppar skapar en varm glöd som mjukar hårda kanter i ett modernt kök. Om du använder koppar i en köksbänk och vill behålla det slanka, polerade utseendet, välj koppar som har tätats.

Betong Köksbord

Betong är hållbart, jordartat och har en subtil texturisk känsla för dess mönster. Det bästa är att betong kan anpassas med färgning, texturbehandlingar och olika ytbehandlingar.

Förpackade köksbord

En trendig bänkskiva innebär att du lägger på bordsskivans material genom att använda den på toppen och sidorna av skåp, vilket framgår av bilden ovan. Ett omslag skapar ett intressant utseende som drar ögat över andra delar av rummet. För den mest visuella effekten, lägg till den här effekten i ditt kök om dina bänkskivor är kontrasterande för resten av köksdelarna.

Bänkskivor med två tonar

För ett anpassat, högdesignigt utseende, välj två olika bänkskivor för ditt kök. Denna utseende användes enbart uteslutande av kockar och bagare som föredrog en utsedd, kall marmorbänk i en sektion för rullande deg och rostfritt stål för resten av köksdiskarna för ren upplättning.

Ta inspiration från den professionella kockens praktiska bänkskiva med två toner för att skapa ett enstaka kök.

Böjda och organiskt formade köksbord

Om du vill bryta upp alla raka linjer i ett modernt kök, lägg till en liten kurva i din bänkskiva. En kurva, särskilt i sittgrupp, skapar en inbjudande, gemensam plats där det är lättare att sitta och ha ett ansikte mot ansikte konversation med varandra.

Nu när vi har delat med våra senaste fräscha och moderna köksbänkskivor, vilken är din favorit?