Topp 10 tips för att få ditt hem att se ut som en stuga

Topp 10 tips för att få ditt hem att se ut som en stuga
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det kommer en punkt i alles liv när du är så helt redo att komma undan allt. Du börjar dagdrömma om avskilda stugor under arbetet och spenderar dina helger på trolling på Airbnb när du ska städa. Tja, kom och kom hem till en stuga varje dag. Lyder det inte härligt? Det finns vissa saker som de flesta stugor har som du enkelt kan lägga till i ditt eget hem exteriör. Ta en titt på dessa 10 tips för att göra ditt hem ser ut som stugan alla andra dagdrömmar om.

1. Framdörr

Tro det eller inte, den främre luckan du väljer är viktig när du går till den stugan. Om du vill att ditt hem ska verka öppet och luftigt och välkomnande, vill du definitivt ha en ytterdörr med ett stort fönster. (via Houzz)

2. Skärmdörr

Ja, vi pratar fortfarande om din ytterdörr, eftersom skärmdörrarna är andra biten i pusslet. Alla mysiga stugor har en. Det låter friska luften och fågelsången inuti samtidigt som lukten av en utsökt middag och ljudet av familje skratt går ut. Bonuspoäng om någon i ditt hem spelar piano. (via On Sutton Place)

3. Porch Växter

Medan de flesta engelska stugorna lämnar en veranda, har många amerikanska stugor dem. Yay för mer dekorera utrymme! Att lägga lite grön på din veranda är ett enkelt stylingtillägg och lägger till en hemlig känsla. Jag rekommenderar Boston Ferns om din veranda är skuggig. (via BHG)

4. altanstol

Ser det inte ut som den plats du vill curl upp på lördagseftermiddagen? Du kan ha det på din veranda också med en whicker stol, några kuddar och en filt. Det kommer att göra den perfekta platsen för en bra bok eller en chatt med en vän över två limonadebriller. (via stugan marknaden)

5. Målad Trim

MoreINSPIRATION
  • 10 tips för att lägga till en holländsk dörr i ditt hem
  • Design Tips: Stuga stil dekorering
  • 5 tips som hjälper dig att uppgradera ditt hem exteriör

Du märker att så många stugor har sina fönster målade en komplimangerande färg förutom vit. Vem visste att en sådan liten färg skulle ge ett hem så mycket charm och vintage känsla. (via Mother Earth Living)

6. Skyddare

Köp dem. Bygga dem Oavsett vad du gör, sätt några fönsterluckor på den där och kommande stugan av din. Det är ett enkelt sätt att lägga till mycket intresse för ditt hem exteriör. (via turkoshus)

7. Fönsterlådor

Du kanske tror att det här är en annan bild av bilden ovan, men det är det inte. Bara visar att de mest charmiga stugorna har fönsterlådor. Du kan plantera blommor framför och örter under ditt köksfönster. Hur är det för ett praktiskt men dekorativt tips? (via Kruses verkstad)

8. Klättringsväxter

Ivy, rosor, clematis, om det klättrar, kommer det att vara bra för stugan känsla av ditt hem. Det kan ta ett år eller två men resultatet är värt att vänta. (via Country Living)

9. Stenbana

Sten är ett annat viktigt element i stugan stil. De flesta av våra hem är inte faktiskt gjorda av det, så vi måste hitta andra sätt att införliva det i vår yttre dekoration. En stenbana tjänar intresse eller till och med en stenkant till en blomsterbädd. (via BHG)

10. Flower Beds

Ser det inte ut där du vill spendera din semester? Stenbana, vackra blommor, mysiga sittplatser. Varje stuga har en blomsterträdgård, stor eller liten. Så börja odla din gröna tumme så att du kan göra din trädgård till avund. (via hem på rad)