Gör den trappan Landning Gorgeous

Gör den trappan Landning Gorgeous
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Trappanslutningen behöver inte vara tom eller gå i spill. Du kan göra underbara saker i detta utrymme - och du bör eftersom det alltid uppmärksammas av människor som går upp och ner för trappan. Här är några inredningstips för att lägga till lite känsla till denna värdefulla plats i ditt hem som ofta ignoreras.

Sätt dig.

Gör din trappa landande en viloplats för dig eller dina gäster mellan trappor. Detta är ett charmigt tillägg och fyller utrymmet med trendiga kontorsmöbler.

Ta in ljuset.

Om du inte har fönster som tillåter ljus att skina på trappan, kan det vara en bra idé att skapa en. Det här är speciellt en bra idé om din trappa är dim. En bit av ljus kan göra underverk för att få det att se mycket mer inbjudande ut.

Böcker och mer.

MoreINSPIRATION
  • 10 Trapplandningar med kreativ användning av rymden
  • Dekorera din trappa med ögat-fångande konstverk
  • Modern Landing Soffa av Mauro Lipparini

Om du saknar lite lagringsutrymme i ditt hem kan trappanvändningen vara den perfekta platsen att lagra några av dina tillhörigheter. Placera en bokhylla eller byrå här för att fylla utrymmet snyggt samtidigt som du ger en chans att förhindra röran i ditt bostadsutrymme.

Håll den ansluten.

Inte bara kan trappan landa visa speciella minnesmärken eller andra iögonfallande detaljer, men en del av det kan öppnas som ett fönster med utsikt över rummet bortom. Detta är ett smart trick för att skapa harmoni i ditt bostadsutrymme och göra rummen bättre anslutna. Det lägger också till en intressant touch till din trappa.

Lägg till en spegel.

En spegel på landningen kan vara perfekt - det ger dig chansen att kolla in din reflektion innan du fortsätter upp eller nerför trappan. Du kan också vila vaser eller andra inredningsdetaljer för en snabbtrappande landningsuppdatering som inte tar mycket tid eller pengar. Använd bara inredningstillbehör från andra delar av huset och lagra dem här.

Accentvägg.

Du kan lämna trappans golv som landar tomt - men om du gör det, se till att du tar dina konstnärliga detaljer på väggen. Det här är ett bra område för att skapa en accentvägg - du kan måla den en färg som skiljer sig från resten av ditt bostadsutrymme. Eller du kan hänga konst som du vill bli mest uppmärksam på av människor.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5 och 6.