Modern Ranch i Kalifornien främjar hållbar jordbruk

Modern Ranch i Kalifornien främjar hållbar jordbruk
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Hupomone Ranch är en original hemstad beläget i Chileno Valley, bara tre miles väster om downtown Petaluma i Kalifornien, USA. Ranchen hade varit tom i över 30 år och ägarna, en ung familj med tre barn, ville bygga ett ladahus som skulle spegla sitt engagemang för hållbart jordbruk. Enligt arkitekterna påTurnbull Griffin Haesloop, var den enkla grundade formen av ladan byggd för att komplettera det omgivande landskapet och fånga de långa utsikten över kustområdet utöver.

Satt in i den mer ogenomskinliga norra sidan, ger inträdet skydd under taket ovanför och bildar en utsikt genom huset till ängen bortom. Det ljusa vardagsrummet öppnar upp till den långa södra vyn, med sovrum och kök som flankerar vardera sidan. Kökets fönsterhiss fönster öppnas direkt till trädgården.

Landskapsplaneringen av Lutsko Associates var en integrerad del av designen och omfattar flera utomhusutrymmen, organiserad längs en riparian restaurering och inhemska planteringar, medan Erin Martins interiörer kompletterar flödet av inomhus- och utomhusliv.

Passiv uppvärmning och kylning med termisk massa och isolering, geotermisk, radiant kylning och uppvärmning tillsammans med sol- och solceller bidrar till husets energieffektivitet. [Fotografi med tillstånd av Turnbull Griffin Haesloop]

Vilket är ditt favoritdesignelement i denna moderna ranch?

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: