Mer bostadsutrymme och mer utrymme för familj i en ombyggd källare

Mer bostadsutrymme och mer utrymme för familj i en ombyggd källare
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Byggnadsdesignern David Amundson krävdes av husägare att inte använda fast möbelplacering i walkout källaren. Sålunda, sofforna, ottomanerna och lagringslösningarna var tvungna att forma skift och övergång från ett utrymme till ett annat. Ett annat krav var att källaren är öppen och lätt fylld med områden för hantverk, lek, underhållning och mat.

Resultatet är ett mångsidigt, färgstarkt och ljust vardagsrum som kan användas av både barn och vuxna. Den östra delen är uppenbar öppen, perfekt för alla som vill känna sig trygga, utan de begränsningar som införs av möbelplacering. Hela rymden är inbjudande, perfekt för obegränsat spel. Om de vita väggarna återspeglar mycket ljus tack vare de stora fönstren, vilket gör att rymden känns stor och ljus inbjuder den neutrala färgpallen av grå, blå och skogsgrön, sofistikerad nog för vuxna, men gömmer också kritfärger. De gröna förvaringslådorna är perfekta för hela familjen, medan de rörliga lådorna i den blå granen är både unika och roliga.

MoreINSPIRATION
  • 10 Cool Family Basement Designs
  • Hur man renoverar källaren och gör den till ett vänligt utrymme
  • Topp 10 tips för att göra en källare känner sig ljus

De två arbetsstationerna i hantverksområdet markeras av räkneutrymmet runt två väggar och vilket bättre utrymme kan användas för konstvisning om inte väggutrymmet? En rest av den gamla källaren är betonggolvet med ping-pong-spel, tåg, rullskridskoåkning och alla typer av lekaktiviteter. Pentry är det utrymme som samlar hela familjen och vänner att äta och leka. Familjen kan flytta sittplatser, omorganisera möbler, ta en drink, göra hantverk i den mest planerade och mest omfattande källaren.