Lekfulla och sofistikerade nya design för barnrum

Lekfulla och sofistikerade nya design för barnrum
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Söt och sofistikerad inredning för barnens rum är trending och det behöver inte vara för cutesy eller juvenil för att vara lämplig. Homedit såg några bra exempel på exklusiv inredning för barn i båda ändarna av spektrumet vid NY NU 2017. Från dämpade färgpalettar till bitar omformade med barnen i åtanke, fanns det nya design och idéer som är mycket tilltalande.

Bloomingville

Detta heminredningsföretag är inriktat på nordisk stil och boende, även för barn. Bloomingville grundades år 2000 av Creative Director Betina Stampe och har blivit ett globalt internt varumärke för hemmet. Företagets Mini-linje för barn är inget undantag. Den har de enkla och tilltalande egenskaperna hos den nordiska designens känslighet i en sofistikerad färgpalett så att bitarna kan växa med barnet. Från väggdekor till lager och tillbehör är samlingen mycket mångsidig.

Erbjudandet till ett barnrum kombinerar grundläggande inredning med en mjuk och sofistikerad färgpalett och nyckfulla bitar som knoppar och pinnar som har söta djur ansikten. Tallstolarna kan användas i alla rum i hemmet. Tillsammans med dessa typer av stycken innehåller mini-samlingen konst och tillbehör skräddarsydda för äldre barn.

Gautier Studio

Naturligtvis föredrar vissa människor ljusare färger i ett barnrum, och Gautier Studio har nyanser och mönster för att charma alla barn. Det Quebec-baserade företaget lanserade sitt varumärke 2016, vilket innehåller grafiska och färgade tillbehör som är formgivna av naturmaterial. Mitten av deras mönster är Tagada lekhus. Vilket barn har inte skapat ett tält ur filtar och stolar? Detta lilla hus riffar på den barndoms flykten och kan användas i ett sovrum eller lekrum. Den har en ram som erbjuder oändliga möjligheter för barn att göra det hemliga döljandet av sina drömmar.

Wall Storage Options från Gautier inkluderar dessa charmiga hus hyllor, som kommer i en mängd olika färger och vissa grafiska mönster. De kan hängas på väggen eller sitta på bord eller hyllan. De är det perfekta lilla sättet att ha ett dekorativt tillbehör eller några favoritbarn för barn.

MoreINSPIRATION
  • Rumsdesign för barn av Sergi
  • Lekfulla IKEA Barnbordsdesigner och sätt att förbättra dem
  • Hur man väljer rätt färger för barnens rum

Förvaringsfack och korgar är nyckeln till att hålla ett barnrum städat och organiserat. Dessa Tchou-Tchou-lagerplatser har mycket att göra för dem. De är inte bara charmiga och mångsidiga i den svarta och vita färgkombinationen, de är på hjul som gör det enkelt för unga barn - och föräldrar - att flytta runt dem. Oavsett om den används som en lagringsenhet, en plats för barn att skaka skatter, eller som en leksaksbil för fyllda djur, blir det en favoritbit. Den andra användbara delen är Ole-leksakshämmaren. Gjord av fodrad bomullsduk, den är perfekt för små leksaker, tvätt eller allt annat du behöver lagra. Den svarta och vita designen går med allt och den djärva grafiken är kul.

Bomullsduk

Lampskärmen är gjord av björk och har en geometrisk design, en skandinavisk estetik och ett neutralt utseende. Det skulle gå med någon stil av barns rumsinredning och är en robust design.

Gautiers väggpinnar hjälper till att bekämpa problemet med saker som ströms över golvet i ett barns rum. Dessa stora geometriska pinnen gör det lätt för barn att hänga saker, inklusive dukhyllor, som har ett handtag. Tillverkad av målad baltisk björk, de är robusta.

Ris

Detta danska hus- och tillbehörsföretag är känt för sina färgglada tillbehör, förvaringsdelar och porslin, allt för att göra vardagen mer färgstark. Med fokus på "kul, funkiness och funktionalitet" producerar Rice sina produkter i tredje världsländer, där det arbetar för att säkerställa mänskliga rättigheter, hälsosamma arbetsförhållanden och inget barnarbete i sina processer. Deras linje innehåller en mängd olika stycken som är bra för barnrum, som dessa husformade leksakskorgar för pojkar och tjejer.

Nya barnbitar är mer design framåt än någonsin. Oavsett vilken stil du föredrar och om du vill ha en mjuk och neutral palett eller föredrar att fokusera på hårdare färger och geometrier, finns det gott om mönster att välja mellan. Många av dessa nya bitar kommer att fungera för barn som de växer och åldras till nya steg.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: