Nice Vintage Pillow Collection Med Vintage Kameror Målade På Canvasses

Nice Vintage Pillow Collection Med Vintage Kameror Målade På Canvasses
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag är en av de personer som fascineras av att ta bilder. Jag älskar att ha en kamera och överraska alla sorters saker och odödliga dem. Således blir de några oförglömliga minnen som jag alltid kommer att skatta och som kommer att påminna mig om några speciella ögonblick i mitt liv. Den här fina tapppudekollektionen som innehåller vintagekameror målade på dukar påminner om det ögonblick då jag köpte min första kamera som såg ut som en av dessa. Jag kommer ihåg att jag gjorde mina egna pengar och min mormor hjälpte mig att slutföra den exakta summan av pengar som jag behövde för den kameran. Jag var så glad när jag köpte den och jag tog några fantastiska bilder vid den tiden.

De var mina första bilder som jag fortfarande håller i mitt album. Även nu älskar jag att ta bilder även om jag har en annan kamera som är bättre och hjälper mig att överraska några andra viktiga fakta i mitt liv. Den höga kvaliteten och perfektionen av bilder jag får gör att jag uppskattar det mer men jag kan aldrig glömma min första kamera.

MoreINSPIRATION
  • Snygg hänge lampa samling av Inhabit
  • Light Vintage Set från Moda Collection
  • Vintage bagage möbler samling för att komma ihåg gamla tider

För denna samling användes Vintage Amica Eyelux-kameran som modell. Kuddarna som tar form av en vintage kamera har olika storlekar och olika former, de är riktigt fina och om du är intresserad kan du köpa dem online på Etsy för 42 dollar. Kids kan också uppskatta deras design och form även om de ser vintage och ut av mode. De ser väldigt intressanta ut i vilket rum som helst och kommer definitivt att bli kärnpunkten för det interiören.