Orbits Lampa, återvunna vinfatskopplingar av galvaniserat stål

Orbits Lampa, återvunna vinfatskopplingar av galvaniserat stål
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Eftersom de nya generationerna blir mer känsliga för vår planetens bräcklighet och upphetsad om återvinning, återvinning och upcycling blir behovet av att kombinera kvalitet med innovativ design avgörande för att vi ska behålla sådan offentlig investering.

Miljömedvetna designers och skickliga hantverkare skapar användande av kasserade material med det i åtanke, uppmärksamhet på detaljer och extra omsorg i kvalitetsstandarder. Bland de mest innovativa och väldigt uppskattade "gröna" materialen är fat ek återvunnet från kasserade vinfat, snyggt omgjort till soliga möbler och heminredning.

MoreINSPIRATION
  • Original badrumsmöbler gjord av gamla vinfat
  • Den innovativa Decafélampan av Raúl Laurí
  • Vinställningar och barer gjorda av återvunna träpallar

Men hur är det med hoopsna? Stil Novo Designs slående orbitlampa erbjuder en lösning som inte bara utnyttjar de galvaniserade stålklingorna från de använda faten, utan skapar också en ny design som kompletterar de moderna trenderna i urban och industriell smak.

Orbits taklampa har skapats genom att vi skickligt sveper och sveper ihop flera metallhålor som återvinns från kasserade franska ekvinfat. Denna unika lampa kan stilfullt integreras i någon trend av interiördesign från det rustika till det mer moderna / edgy. Dess stora storlek kan tillgodose behovet av en väsentlig bit i stora entréer, hallar och höga tak rum. Tillgänglig på etsy för $ 870.