Skolhuset blev till privat hem i Chicago

Skolhuset blev till privat hem i Chicago
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du är ett barn spenderar du den första delen av dagen och väntar på att skolan är över, så du kan gå hem och sedan leka med dina vänner. Men vad händer om skolan är ditt hem? Det är en djävulsk idé som nästan låter som ett dåligt skämt. Tja, det kan vara något positivt. Till exempel brukade detta härliga familjehem vara ett skolhus. De tjänstgjorde aldrig som båda och det finns inget där för att ansluta huset till en skola förutom byggnadens arkitektur.

Skolhuset är mer än ett sekel gammalt och förvandlades nyligen till ett modernt hem med en industriell design. Det var ett projekt som utvecklats av arkitekt Jeff Goulette och allmänna entreprenörer Chris och Roc Roney. Huset ligger i stadsdelen Lincoln Park i Chicago.

Klienterna gjorde sin syn mycket tydlig redan från början. De ville ha ett hem som skulle vara modernt på insidan och det skulle bevara sitt gamla utseende på utsidan. Denna kontrast av gammal och ny är alltid spektakulär och ganska svår att uppnå. Klienterna ville också införliva gröna funktioner i designen och hålla sig inom en blygsam budget.

MoreINSPIRATION
  • Ovanligt Split-Level House i Philadelphia
  • Nordens gamla skola blev ett vackert hem
  • En brandstation förvandlades till ett modernt hem

Alternativet att hålla byggnaden och renovera det var ovanligt. Någon annan skulle antagligen bara ha rivit ner skolhuset och byggt en ny struktur på platsen. I stället ville klienterna arbeta med vad de hade så de valde att renovera utrymmet och göra det till ett hållbart och modernt hem. Huset är bebodd av ett par och deras fem barn och det mäter 8 500 kvadratfot. Det har totalt 6 sovrum och har en mycket vacker kontrast mellan några av de ursprungliga elementen och de moderna tilläggen. {Found on houzz}.