10 Fantastiska DIY Organisationssystem

10 Fantastiska DIY Organisationssystem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att ha ditt hus alltid rent och organiserat känns bra. Det är underbart att se hur allt är på plats och hur allt är snyggt och vackert. Men för det måste du vara lite kreativ och att komma med personliga system och idéer. Här är några underbara och mycket inspirerande exempel.

Smartphonehållare.

Låt oss börja med något enkelt: en hållare för din laddningscell. Så säga adjö till laddningstelefoner sittplatser på golvet eller på borden och säg hej till den här fantastiska lösningen för problemet. För att göra en liknande hållare måste du först titta på ditt hus. Hitta en plastflaska / shampooflaska eller något liknande, töm det och rengör det. Mät mobiltelefonen mot det och bestämma dimensionerna. Spåra en linje och skär sedan med sax. Smid ut kanterna med sandpapper. Sedan kan du antingen måla hållaren eller limma tyget på dess yttre. {Found on makeit}.

Ordna sladdar med toalettpapperrör.

Alla har kablar som sitter runt i huset och gör det seriös ut. Så hur är det med dig att hitta ett smart lagringssystem för dem? Du kan använda toalettpapperrullar. Dekorera dem med washi tejp för att göra dem mer attraktiva. Rulla upp sladdarna och lägg dem i rullen. Du kan också placera etiketter för att veta vad sladden används för. {Hittad på ourthriftyideas}.

Magnetic rack.

Jag vet inte om dig men jag har alltid problem med att hitta mina pincett och andra små saker. Lämna inte dem över hela huset. Det skulle vara mycket mer användbart att få en plats där du enkelt kan lagra dem om du någonsin behöver hitta dem. En bra idé är att ha ett magnetiskt stöd. En knivhylla skulle vara perfekt. Du kan installera den i badrummet och du kan använda den bra. {Found on darkroomanddearly}.

Fäste för kabelkabel.

Här är en annan enkel och smart idé: Lämna inte laddare eller USB-kablar på golvet för att se rörigt ut. Håll dem i närheten och nära till hands om du behöver dem. Du kan enkelt göra det med bindemedelsklämmor. Kläm ett bindsklämma i kanten på ditt skrivbord och ditt problem är löst. Det är bra hur sådana grundläggande föremål kan förenkla ditt liv. {Found on familyhandyman}.

Pensel arrangör.

MoreINSPIRATION
  • De mest populära garageorganisationssystemen och hur man bygger dem
  • DIY Desk Organization - Enkla tips för att hålla ditt hem arbetsområde organiserade
  • 65 Nyttiga kök Organisationstips och lagringsidéer

Har du problem med att lagra dina sminkborstar på ett ställe? Vad sägs om en borsthållare? Du kan göra en med ingenting annat än en sushimatta och en elastik. Förslut först elastan runt de första parna och säkra den med några stygn. Börja sedan väva elastiken runt pinnarna, vilket gör hållare av olika dimensioner för penslarna. I slutet gör några stygn för att säkra det och du är klar. Slå fast det med ett band för att få det att se bra ut och njut av att vara organiserad. {Found on site}.

Bandkorgförvaring.

Om du är den typ som älskar DIY-projekt så har du förmodligen band och andra liknande saker överallt. Sätt dem alla i en låda. Här är vad du behöver: en plastbehållare med hål, en såg och en stång. Mäta stången och skära den till storlek och gör samma för den andra om du har den. Stick stången genom ett hål och tränga banden på. Stick stången genom den andra änden och dra band genom hålen. {Found on minimozblog}.

Pencils..storage.

Det är viktigt att ha ett organiserat arbetsutrymme, men du bör också personifiera det. Till exempel kan du göra förvaringsbehållare för dina pennor, band etc. Du behöver ett litet keramiskt eller metallfack, drickglas, scrapbookpapper, skrotband, modpodge, pensel, limpinne, sax och linjal. Skär först ett stycke skrapbookpapper till botten av facket. Skriv ut ord som ska användas som etiketter, limma dem till klippbokspapper och skära dem ut. Lim bandet på plats och lim sedan på etiketterna. {Found on myblessedlife}.

Märka.

En väldigt organiserad person vill att badrumsförvaringen ska vara oklanderlig och att ha etiketter för allt. Du kan lösa problemet med några enkla förvaringsbehållare och du kan dekorera och märka dem med filtord som kan limmas på. Det är väldigt kreativt. {Found on kristenmcashan}.

Från matställ till ...

Massor av saker kan återställas om du är kreativ. Till exempel blev denna skålen en sändningsstation. Det är mycket funktionellt och projektet var extremt enkelt. Faktum är att du inte behöver ändra något. Placera bara skålen på önskad plats och fyll det med dina egna saker som du planerar att använda. {Found on livelaughrowe}.

Hängande arrangör.

Det är svårt att inte lämna smink, smycken och tillbehör överallt när du inte har ett ordentligt förvaringssystem för dem. Här är en lösning: gör en arrangör. Så här kan du göra: använd en trähängare och två vävda korgar för att göra arrangören. Måla hängaren och lådorna och kasta lådorna med filt för en mjuk bas. Häng lådorna på hängaren och du är ganska mycket klar. {Finns på craftionary}.