Varma dekorativa idéer att prova i sommar

Varma dekorativa idéer att prova i sommar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Så snart som sommaren märker sitt närvaro, kan vi inte vänta att bli av med de tunga gardinerna och tjocka mattorna, öppna dörrarna och fönstren och bjuda in brisen. Det finns många andra sätt att omfamna ny säsong så utforska dem alla och välj de som bäst passar dig och ditt hem.

Bjud in naturen och lägg till lite organisk skönhet i ditt hem. Du kan plantera små succulenter i skal eller i glasbehållare och visa dem på soffbordet eller någon annanstans i huset. De är lätta att ta hand om och de lägger färg på rummet.

Om det inte finns tillräckligt med utrymme på däck för alla möbler som du vill ta med dig, överväg att flytta allt på gräset.

Ordna möblerna i vardagsrummet och hitta nya kontaktpunkter. Det finns ingen mening att ha soffan och stolarna står inför eldstaden. Fokusera på vyer och naturljus mer genom att placera sittutrymmet nära fönstren.

Kom ihåg hur trött du brukade få så snart det blev mörkt ute under vintermånaderna? Nåväl, de dagar är borta. Nu är dagarna längre och du kan spendera mer tid på att njuta av dem så lysa upp din veranda, terrass och trädgård och skapa bekväma sittplatser för dig och dina gäster.

Ge gamla möbler ett nytt nytt utseende. Du kan uppdatera en gammal stol, bord eller skrivbord med sprayfärg. Använd färg med en blank yta för att ge stycket en modern twist.

MoreINSPIRATION
  • 19 Lightened-Up Sommarvardags Dekorationsidéer
  • 15 Utomhus Dining Design Idéer För En Sommar Erfarenhet
  • Sommar Design Idéer för ett bekvämt hem

Kombinera vit med trä för ett friskt och rent utseende, perfekt för sommaren. Det är en kombination som passar sovrummet men det kan också anpassas för andra rum.

Prova ett nautiskt tillvägagångssätt och lägg till en randig yta i ditt vardagsrum eller matsal kombinerat med marinblå gardiner och kanske till och med några röda accenter. Håll inredningen enkel men sammanhängande hela tiden.

Försök som regel att bli av med något som är mörkt och dyster och ersätta dessa element med ljusa och glada accenter. Du kan använda lätta dragkedjor för soffan och stolarna så att du inte behöver få nya möbler.

Häng strängljus och lyktor på ditt däck eller uteplats och njut av en romantisk middag utomhus eller roa dina gäster i en avkopplande och charmig atmosfär.

Det skulle också vara kul att prova några sommar DIY. Till exempel samla några tomma flaskor och använd dem som vaser. Sätt en söt liten blomma i var och en och samla dem i en låda eller bricka.

Ge din gamla fläkt en makeover och gör den till en regnbågefläkt. Det är allt väldigt enkelt: måla varje blad en annan färg och ordna dem i vilken ordning du vill, beroende på vilken visuell effekt du vill skapa.