NODE + skyddar ditt hem från inomhusföroreningar

NODE + skyddar ditt hem från inomhusföroreningar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Möt den innovativa NODE + -plattformen och dess miljödataprogram som gör det otroligt enkelt att byta mellan digitalt och verkligt liv. NODE + är plattformarna som växlar mellan dessa två mycket använda realiteter för att erbjuda fantastiska mätinstrument för miljö. Det är som din egen "miljödata schweizisk armékniv“.

Denna teknik är som att lägga till en förlängning till dina sinnen. NODE + -plattformen och dess appar kan vara din sensoriska förlängning i olika situationer. Det är som ett stetoskop för din valda miljö hjärtslag. Visar en modulär design som monteras i uber-coola prylar, NODE + -plattformen kan matchas med någon av följande miljöapps:

De NODE + chroma och smart device app är en färgavkänningsenhet som samlar och lagrar färger från din miljö för att du ska kunna använda dina projekt senare. Föreställ dig att samla färginformation från ytor som textilier, betong, plast, stuckatur eller tegelsten och vilken inverkan detta högteknologiska verktyg kommer att ha på design och arkitektur. GasavkännarenNODE + oxamäter noggrant nivåerna av kolmonoxid, kväveoxid, kvävedioxid, klorgas, svaveldioxid eller vätesulfid i en inomhusmiljö. "Nu kan du mäta luftkvaliteten för att se hur väl ventilerat ditt hem, kontor eller skola är.

De NODE + Clima samlar, lagrar och delar mätningar för barometertryck, rumstemperatur, omgivande ljus och fuktighet. DeNODE + termoelement är "mest populärt används i restaurangbedömningar, cateringfirma och andra serviceföretag som behöver övervaka mat temperaturer för att uppfylla säkerhet. "Och vad sägs om skanning streckkoder? Lagerhantering kan bli mycket lättare med NODE + Barcode. “Som den enda Bluetooth-streckkodsläsaren på marknaden med utbytbara sensorer kan den här anpassningsbara streckkodsläsaren spåra lager, samt spela in och överföra data för temperatur, luftfuktighet, luftkvalitet och mer.”

Det trådlösa överför data från sensorn till telefonen, så att du kan hoppa över det integrerade datalagringssystemet och få de resultat du vill ha vid fingerspetsen (skärmen). Kan du föreställa dig vad ett stort tillämpningsområde denna sak har, om den redan används inom industrier från tillverkning och övervakning till transport och logistik? Och för att tro att du enkelt kan samla, lagra och strömma data online med bara en liten utbytbar enhet som den här meddelar klart att vi redan lever tekniks framtid.

Och som med någon utvecklingsprodukt, "den här uppsättningen (ständigt växande) basprogram är utgångspunkten för att utveckla en verkligen anpassad applösning för dina specifika behov.”

Om de befintliga programmen inte riktigt har din uppmärksamhet kommer NODE + -sensorerna på Facebook att hålla dig uppdaterad med deras växande användningsformer. När vi lär oss mer om systemet börjar vi förstå hur denna teknik är till och med möjlig. ”Efter att ha utvecklat sensorteknik för NASA och hembygdsavdelningen utvecklade Dr. George Yu sin idé för NODEs trådlösa sensorplattform för smarta enheter. "Det uttalandet kan göra många människor som jag och du önskar att de fick reda på hur NODE + -apparna kan göra livet enklare och mer tekniskt savigt.

Tjek också TEDx-talet som kommer att tända ljuset på hur en djupare förståelse för vår miljö är avgörande för vår omvandlingsvärld: Mät någonting var som helst: George Yu på TEDxPeachtree