Smakfullt inrett 35 kvadratmeter lägenhet

Smakfullt inrett 35 kvadratmeter lägenhet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna lägenhet upptar endast en yta på 35 kvadratmeter men det ser väldigt rymligt ut. Det beror främst på dess interna struktur och inredning. Dess ägare behövde inte ge upp någonting när de dekorerade. De kunde inkludera i designen allt som deras hem behövde utan att det verkade rörigt eller litet. Hemligheten var att anta en minimalistisk inredning och avstå från några värdelösa och onödiga detaljer.

Naturligtvis var den interna strukturen lika viktigt. Observera att lägenheten har en öppen planlösning som innehåller vardagsrum och matplats. Köket är också en del av detta utrymme, men det är lite mer avskilt på grund av dykväggarna för det intilliggande rummet. Det finns också en klar skillnad mellan köket och resten av vardagsrummet. Den levande och matsaliga zonen har en vit bakgrund med bruna och gråa infogningar och några färgglada accentstycken som den gröna hänglampan och apelsin dekorativa kuddar. Köket är i grunden dekorerat med samma färger men väggarna är täckta med små vita plattor.

MoreINSPIRATION
  • 47 kvadratmeter lägenhet i Stockholm inredd med elegans
  • Liten svartvit lägenhet dekorerad med tunnelbana
  • Enkel 71 kvadratmeter lägenhet inredning

Möblerna för lägenheten var noggrant utvalda. Det är lätt, enkelt och kan placeras någonstans mellan modern och traditionell. Inredningen är funktionell hela och alla rum är fyllda med naturligt ljus som kommer genom de stora fönstren. Lägenheten har också gott om förvaringsutrymme i form eller en stor klädkammare med massor av hyllor och lådor. {Finns på Reimersholme}.