De roliga och lekfulla TrackTile-borden med 3Foot3 Design

De roliga och lekfulla TrackTile-borden med 3Foot3 Design
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi hör alltid att folk säger "lek inte med din mat!". Tja ... de kanske har rätt att säga det ibland men att leka med maten är kul, speciellt när du har ett TrackTile-bord. TrackTile-tabellerna är en serie matbord som har inbyggda spår för leksaker. De var designade av Paul Mottram och hans team på Storbritannien baserat företag 3Foot3 Design och de är en innovation på flera nivåer.

Med dessa bord blir middagstiden mycket roligare än vanligt. Leksakstågen kan uppfattas både som distraktioner och underhållningskällor under middagen och som användbara saker som kan hjälpa dig att överföra saltet och alla andra saker till de andra medlemmar som sitter vid bordet. Det är en mycket intressant kombination av roligt och praktiskt. TrackTile-borden har en enkel design och de är gjorda av trä med naturlig finish.

MoreINSPIRATION
  • Railway Sleeper Inspired Light Beam Soffbord
  • Lekfullt DIY tågbord
  • Dekorativa lyxiga kaffeborddesigner från Tim Burtons filmer

De inbyggda järnvägsspåren på borden kan anpassas. De kan också redesignas genom att omarrangera de utbytbara träplattorna. Tabellerna finns i flera spårdesigner och varje tabell är skräddarsydd. De kan beställas online. De är roliga och har lekfulla mönster, som gör middagstiden något som alla ser fram emot. Dessutom har borden också reversibla ytor, så när du inte spelar med leksaken kan du använda den glatta sidan.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: