Inspirerande DIY Ewok Flower Vase

Inspirerande DIY Ewok Flower Vase
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vid många tillfällen försöker vi få nya krafter eller koppla av genom att söka vår tillflykt i mitten av naturen. Denna flykt från de cididiska eller stressiga dagarna ger oss möjlighet att beundra skönheten i skogen, lyssna på fåglarnas sång och lugna andan.

MoreINSPIRATION
  • Philippe Starck Fröken Flower Power Vase för Kartell
  • Hur Upcycle Everyday Produkter In Cute Flower Vases
  • Whale Flower Vase av Alessandro Beda

Ett sätt att få in i huset en liten del av alla dessa saker representeras av skapandet av en inspirerande DIY Ewok Flower Vase. Dess rustika design inspirerades av George Lucas Star Wars där Ewoks representerar några primitiva varelser som ser ut som en nallebjörn.

Allt du behöver för detta söta och intressanta projekt är: en ren burk, tejp, kvistar, brun och beige filt, sax, hampgarn, hantverkslim, googley ögon och beige rörrengörare. Anvisningarna är väldigt enkla att följa och du har lite tålamod resultatet blir mycket trevligt och unikt.

När du har en sådan blommevase på ditt skrivbord kan du sitta avslappnad i din fåtölj och medan du känner lukten av kvistarna kan du tänka dig själv i mitten av naturen. Denna typ av blommevase representerar en intressant idé som kan vara sätta i bruk av var och en av oss och även hennes produktion får oss att känna oss trevliga och avslappnade. {Found on ashleyannphotography}