Solpaneler i San Antonio

Solpaneler i San Antonio
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

San Antonio är inte kort på solljus. Det finns gott om att gå runt, och förmodligen mer än vad du vill ha under en bra del av året. Så varför gör inte Texas sunen för dig? Om du äger ditt eget hem och har tillräckligt med tak- eller gårdsutrymme för ett solpanelsystem, kan installation av solpaneler spara dig lite pengar på lång sikt. Plus, du gör en bra gärning för miljön och lägger väsentligt till värdet av ditt hem.

Att komma igång för solenergi tar lite arbete och mycket pengar - cirka 20 000 dollar - men i den här guiden går vi igenom finansieringsprocessen, berättar om våra favoritinstallatörer och förklarar hur solsystem kan vända varje solig dag till kontanter i din plånbok.

Freshome s fyra fyra solpaneler i San Antonio

Vi undersökte ett antal solentreprenörer som tjänar San Antonio-området och kom fram med en kortlista för att passera på dig, så att du inte behöver gräva runt när det är dags att jämföra citat. Vi pratade med representanter med alla dessa företag och pekade på dem med frågor så att vi kunde överföra kunskapen till dig.

Avancerad Solar210-556-1399

Advanced Solar har bra kundrecensioner och var vänlig och extremt lyhörd när vi kontaktade dem för att ställa några frågor. Deras företrädare ringde, textade och mailade mig för att komma i kontakt, men var inte påträngande och var mycket kunniga om de produkter och tjänster de erbjuder.

Advanced Solar har flera olika solpaneler i svart och marin, med monokristallina paneler tillgängliga upp till 335 watt. Även om de inte erbjuder några av varumärkena på vår lista av rekommendationer (vi kommer senare till det), det borde inte nödvändigtvis avskräcka dig - det finns massor av alternativ för solpaneler och massor av bra märken som kanske inte har gjort vår lista. Och om du är inställd på ett visst varumärke kan de kanske beställa det för dig. Se bara till att du jämför en eventuell panel med Freshoms rekommenderade standarder.

Varumärken Tillgängliga: ET Solar, Suniva och många flerFärgalternativ: Navy, Black

Longhorn Solar512-837-4800

Longhorn Solar har en hemsida fylld med information, och deras försäljningsrepresentant var extremt vänlig och lyhörd. Hon ringde och mailade, och till och med följde upp flera gånger efter vårt samtal för att se till att alla våra frågor besvarades. Så om du har reservationer om sol under dina specifika omständigheter och fortfarande behöver lite mer information, är de ett bra ställe att börja.

De erbjuder flera märken av solpaneler, inklusive ett av de namn som toppade vår lista med rekommendationer. Och Longhorns kundrespons är mest positiv, även om ett par negativa recensioner sänkte deras betyg till fyra av fem stjärnor på Yelp och Facebook.

Varumärken Tillgängliga: Axitec, Suniva, BenQ, LG och mycket merFärgalternativ: Navy, Black

Frihet Solar512-640-3864

Frihet Solar var vänlig och hjälpsam när vi ringde för att lära oss mer om vad de gör. De har ett exklusivt förhållande med SunPower-paneler, så du får inte välja mellan varumärken. Om du är på väg att gå med en viss leverantör, kan Freedom Solar inte vara en bra passform för dig. Men de har bra recensioner och gör massor av arbete i Texas, så vi rekommenderar dem fortfarande som en kvalitetsentreprenör.

Alla paneler Freedom Solar installationer är svarta monokristallina, med wattages mellan 320 och 345. Det är extremt höga effektivitetspaneler, vilket kan kosta dig mer på förhand, men kan ge dig en besparing längs linjen.

Varumärken Tillgängliga: SunPowerFärgalternativ: Svart

Hitta de bästa solpanelerna i San Antonio

Medan ditt ursprungliga citat från en solpanelleverantör kan komma med lite stickerchock, är det viktigt att inte skimpa på kvalitet bara för att spara lite deg på kort sikt. Dina solpaneler är en investering i ditt hem och din framtid, och att köpa en högkvalitativ produkt kommer att betala för sig snabbare, och du kommer att rädda huvudvärk och prislapp för ett fel på linjen.

Här på Freshome rekommenderar vi en minsta effektivitet på 16,5, ett minimum max 230 W och en 25 års garanti. De flesta solinstallationsföretag kommer att arbeta med flera märken av solpaneler, så du är fri att begära din föredragna leverantör. Vem du väljer att installera dina paneler kommer att ha egna favoriter, och du bör se till att du litar på både din installatör och det företag som producerar panelerna. Oroa dig inte, vi har redan visat massor av solpanelproducenter. Våra toppval för solpaneler är nedanför. Och du kan läsa mycket mer om hur vi fattade detta beslut här.

  • Solar World
  • Kanadensisk Solar
  • Axitec
  • Kyocera Solar

Solkraft i San Antonio

San Antonio Solar politik och incitament

I San Antonio är du berättigad till en generös rabatt genom CPS. Detta är förutom den federala skattekredit som du får när du har installerat solpaneler. Så det stora skrämmande numret som du först kommer att citera kan bara gå ner. Här är en bra fördjupad förklaring av hur siffrorna bryts ner, men vi sammanfattar grunderna:

CPS erbjuder en $ 1600 per kilowatt kredit, upp till $ 25.000. Låt oss säga att du installerar 5kws, och ditt installationsanmälan på solpanel kommer till 20.000 dollar. Och $ 1600 multiplicerat med fem är $ 8000, så ditt pris på $ 20.000 faller dramatiskt till $ 12,000. Och det är före din federala skattekredit.När du lämnar in dina skatter får du rabatt på 30 procent av kostnaden för din solinstallation. Det är $ 3 600. Så nu tittar du på bara $ 8 400 upp för att få setup med sol.

Om det är ett enkelt nummer för dig att svälja, bör du bita på kullen så snart som möjligt, eftersom CPS-kredit- och federala skatteavbrott kan löpa ut eller ändras i slutet av året. Och ju tidigare du installerar solpaneler, desto snabbare kommer din investering att betala. Om du betalar kontant i förskott gör du pengarna tillbaka på cirka 12 år. Därefter kan du ficka ungefär $ 1000 per år i energibesparingar. Åh, och nämnde du att ditt hemvärde kommer skyrocket? För varje $ 1000 per år dina solpaneler räddar dig ser du en ökning av ditt hemvärde på $ 20.000. Och tack vare några häftiga San Antonio-lagstiftningar kommer denna ökning inte att påverka din fastighetsskatt.

Tyvärr tillåter Texas lag inte solföretag att hyra sina system till dig. Eller snarare, de ger så lite incitament att göra så att solbolagen inte ens stör. Men om du inte har pengar att spendera i förskott på sol, kan du få ett hemkapitallån och fortfarande se ett bang för pengarna, även med hänsyn till räntebetalningar. Vi rekommenderar att du läser denna strategi här.

Vad du kan förvänta

San Antonio mottar 1700 skördbara kWh (kilowatttimmar) av sol varje år. Medan den genomsnittliga energikostnaden i Texas är en hel del på 0,13 dollar per kWh, betalar San Antonio-boende mycket mindre, ungefär $ 0,07 per kWh. Men även om du tar en paus på dina traditionella elpriser, kan sol fortfarande spara pengar. Kolla in våra beräkningar för att se hur mycket pengar som är värda kraften du kan producera varje år i San Antonio.

Medelstorleken på en solpanel är 3 fot med 5 fot, så om du vill veta exakt hur många paneler du kan passa på ditt tak, dela du upp kvadratmattan med 15. Och kom ihåg att du inte behöver sylt pack ditt tak med så många paneler som passar. Om det inte finns i budgeten eller du vill börja små, kan du täcka bara en del av ditt tak, eller ens installera en uppsättning paneler på marken i din gård.

Hur fungerar solpaneler?

Solpanelsystem består av solceller, ofta refererade till som PV-celler. PV-celler är i allmänhet antingen kristallin kisel eller tunnfilm, med kristallin det mest populära valet. När solen skiner på en PV-cell absorberar cellen några av fotonen, och energin flyttas till halvledarmaterialet. Detta medför att elektroner flyttar sig från halvledaren och blir en del av den elektriska kretsen. Denna process kallas den fotovoltaiska effekten, och även om solpaneler fortfarande verkar futuristiska upptäcktes vetenskapen bakom dem på 1800-talet. Om du fortfarande är nyfiken på exakt hur allting fungerar, kan du lära dig mer om vetenskapen om att omvandla solens ljus till användbar energi här.

Vad är nätmätning?

Det bästa sättet att utnyttja solenergi i ditt hem är att stanna kvar på gallret. Du får se detta kallas "netmätning." Den enda nackdelen med nätmätning är att du kommer att vara mottaglig för strömavbrott, precis som du är nu.

Människor med "batterisystem" som går av gallret behöver inte oroa sig för att lamporna går ut under en storm, men de kommer att bli utsatta för vädret på olika sätt. Medan batterisolsystem kan hålla kvar på extra energi att använda som backup, kan en längre period med molnigt väder sluta strömmen och lämna dig maktlös.

Om du är ansluten till nätet, lägger du till extra energi i din stads utbud när du har ett överskott och kan dra från kraftbolagets utbud när du har ett underskott. Dessutom krediteras du för den extra energi du lägger till i gallret, så du kommer inte att skylla mycket om du behöver extra el under en molnig vintervecka.

Hur lång tid tar installationen?

Installera solpaneler är en snabb process. Det tar vanligtvis bara en dag att installera, och en annan dag att koppla upp allting. Överensstämmelse är dock ett väntarspel. Tillstånd kan hålla din installation i flera månader, och CPS kan ta ett tag för att få dig att ställa in.

Budget tre månader eller mer för att slutföra ditt sol pappersarbete och installation. Men oroa dig inte, de bullriga killarna på ditt tak kommer bara att vara där för en dag eller två. Och din solentreprenör bör ta hand om de juridiska sakerna för dig, så du kan luta dig tillbaka och jobba med din solbränna medan du väntar på att använda solen till ett mer lukrativt syfte.

Har färgämne?

Solpaneler användes endast i marinblå, men under de senaste åren har vetenskapliga framsteg gjorts som gör att du kan välja mellan en regnbåg av färger. Det är emellertid viktigt att notera att panelernas färg inte påverkar deras effektivitet. Vi skulle inte kalla det en deal-breaker, men färgalternativ är definitivt en bra bonus för något som kostar upp till $ 20.000.

Vidta åtgärder

Vetenskapen bakom solenergi är komplicerad, men att få en offert är inte. För att hitta den bästa möjliga lösningen, rekommenderar vi att du jämför kostnader från minst tre olika solentreprenörer - och våra tre rekommenderade installatörer är det perfekta stället att börja.

San Antonio bästa lokala installatörer: Avancerad Solar, Longhorn Solar, Freedom Solar

Freshome s Top Solar Manufacturers: Solar World, Canadian Solar, Axitec, Kyocera Solar