Real Madrid Resort Island

Real Madrid Resort Island
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Trots att jag inte är fotbollsfans är det nästan omöjligt för mig att inte ta reda på olika saker om de största fotbollsklubbarna, med tanke på att alla nyheter och sportskanaler fokuserar sin uppmärksamhet på vad de kallar "kungen o alla sporter". Jag förstod tidigt att all personal från ett fotbollslag disponerar mycket pengar. Men förutom de lyxiga bilar, hus, semester och vackra fruar verkar det nu att fotbollsspelare har ett annat lyxigt mål.

Jag är inte säker på om jag skulle vilja bo i en värld av fotbollsspelare, men jag skulle verkligen vara intresserad av att besöka deras territorium om det inkluderade femstjärniga hotell, nöjesparker, en Oceanside stadium och den underbara utsikten som erbjuds av miljön av en island. Det verkar som om den här typen av fotbollsbyggare skulle bli verklighet år 2015 när Real Madrid fotbollslag avser att öppna "Real Madrid Resort Island", en konstgjord öort som skapas i Förenade Arabemiraten.

MoreINSPIRATION
  • Fotbollsstadion FC Bate Borisov-En futuristisk stadion
  • Lyxbåthotell på Cocoa Island Resort i Maldiverna
  • Alila Villas Hadahaa Island Resort i Maldiverna

Hela projektet beräknas kosta nästan 1 miljarder dollar och det samlar ett femstjärnigt hotell, en nöjespark, stränder bungalows, träningsplatser och simbassänger, en fotbollsstadion på 10 000 platser som också har en öppen utsikt vid havet. En av de mest imponerande attraktionerna är hologrammet med alla Real Madras mål. Förutom alla dessa underhållningar har ön också en marina för segling. Klubbens president, Florentino Perez, borde vara stolt över detta härliga projekt som definitivt kommer att klä av massor av turister och fotbollsfans.