Det spektakulära Çırağan Palace lyxhotell från Istanbul, Turkiet

Det spektakulära Çırağan Palace lyxhotell från Istanbul, Turkiet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Çırağan Palace är ett fantastiskt lyxhotell beläget i Istanbul, Turkiet. Det imperiala Çırağan Palace Kempinski Istanbul är den före detta bostaden för ottomanska sultaner, och har en imponerande design och en enastående charm. Dess namn innehåller ordet Çığğan ', som är persiska termen för ljus. Det är ett namn som speglar dess karaktär och skönhet och som snart blev synonymt med slottet när Fatma Sultan började organisera facklampade fester i trädgården.

Efter att sultanerna lämnade bostaden, restaurerades den här grandiösa strukturen och omvandlades till ett spektakulärt hotell som öppnade sina dörrar 1991. När det gäller design är det en vacker kombination av moderna och traditionella. Den utväg-liknande atmosfären gör det väldigt välkomnande och avkopplande. Men arkitekturen och atmosfären är inte de enda elementen som lockar gästerna till detta fantastiska läge.

MoreINSPIRATION
  • Palace Hotel i Slovenien
  • Det utsökta Copacabana-palatset i Brasilien
  • Den fascinerande Leela Palace Udaipur med 80 lyxiga rum

Detta fantastiska hotell har också en fantastisk utsikt över Bosporen som kan beundras från sviterna såväl som från utomhusytorna. Alla rum och sviter har toppmoderna tekniska bekvämligheter, som kombinerar detta sätt tidigare och nuvarande. Hotellet erbjuder också en utsökt Gazebo Lounge vid vattnet med ett rikt utbud av internationella rätter. Gästerna kan också koppla av i Bosporus Çırağan Palace Kempinski Spa och beundra utsikten och besöka omgivningen. Çırağan Palace är ett fantastiskt exempel på vacker arkitektur, elegans och rikedom.