Det fantastiskt renoverade Memorial Palace i Ibiza Town

Det fantastiskt renoverade Memorial Palace i Ibiza Town
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är inte ofta att du får se ett palats eller ett förflutet av det förflutna som har bevarats genom historien och, ännu mer än det, som har återställts och återupplivats. Ett mycket bra exempel i detta fall är detta fantastiska palats som ligger i Dalt Vila i Ibiza Town.

Detta fantastiska minnesmärkepalats har fem våningar och det bevaras i sina väggar kvarlevor av de tidigaste fenikanska bosättningarna och arabiska och katalanska perioderna.

Tornet över Medelhavet, palatset fortfarande funktioner den ursprungliga 1500-talet befästningar och den fantastiska arkitekturen av renässansen. Det är en del av en UNESCO världsarvslista och har under de senaste åren blivit helt renoverad och renoverad. 1740-palatset har fortfarande fasaderna och de ursprungliga väggarna som har blivit perfekt bevarade. Inredningen har dock blivit helt omdesignad.

MoreINSPIRATION
  • Palace Hotel i Slovenien
  • Det lyxiga Zephyr Palace i Costa Rica
  • Den fascinerande Leela Palace Udaipur med 80 lyxiga rum

Strukturen med 6 sovrum kan nås via en stor reception med en imponerande trappa som leder till de övre våningarna. På marknivå finns en gammal fönicisk tank synlig genom glasgolv. På övervåningen finns palatset med fyra badrum, en master svit med vardagsrum och omklädningsrum, vardagsrum, matsal och balkong med fantastisk utsikt över katedralen.

Dessutom finns det ett kök, ett förråd och ett biografrum samt en takterrass på 240 kvadratmeter med en pool och ett vattenfall.