Så här får du ditt hem redo för mottagande av gäster

Så här får du ditt hem redo för mottagande av gäster
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Tänk på alla gånger du var gäst i någon annans hem och du ville ha tagit några extra saker med dig, saker som värden misslyckades med att leverera. Eller kanske har du en riktigt trevlig upplevelse och du vill göra samma sak för dina egna gäster. I båda fallen är det några saker att hjälpa till med att ställa in ditt hem när du väntar gäster.

Ta hand om sovande arrangemang.

Beroende på hur många gäster du förväntar dig, kan du behöva lägga till en madrass så att de alla kan ha en plats att sova. Det är alltid praktiskt att ha en uppblåsbar madrass bara i fallet.

Ge lite lagringsutrymme för dina gäster.

Du bör inkludera några saker som en bagagehylla, några kängor och ett litet bord i ditt gästrum så att alla besökare kan känna sig bekväma och packa upp några av sina saker utan att behålla dem på sängen eller golvet.

Lager upp på badrummet.

MoreINSPIRATION
  • Så här får du ditt hem redo för semestergäster
  • 10 sätt att göra din tacksägelse Gästerna känner sig hemma
  • 3 tips för inbjudande gästrumsinredning

Var noga med att shoppa för badrumstillbehör innan dina gäster anländer. Badrummet bör innehålla tvål, schampo, några extra tandborstar, tandkräm, munvatten, några rakhyvlar, några feminina produkter och mycket toalettpapper.

Lager upp i sovrummet.

I rummet där din gäst ska sova ska du lägga en extra filt eller två på sängen, bara om de blir kalla, några kuddar samt en lampa för nattduksbordet och kanske några tidningar om dina gäster trivs läser innan du går och lägger dig. Om rummet har en TV, var noga med att lämna fjärrkontrollen någonstans där de lätt kan hitta den.

Lägg till några hemliga handen.

Gör dina gäster bekväma genom att ta med några av deras favorit saker i gästrummet eller i huset i allmänhet. Ta till exempel några av deras favoritblommor och lägg dem i en vas på nattduksbordet, några av deras favorittips i en korg eller deras favoritbok på sängen.