Lugn, modern duplex i Bagaregården

Lugn, modern duplex i Bagaregården
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna vackra lägenhet ligger i ett lugnt område, i en byggnad ursprungligen byggd 1926. Detta är faktiskt en duplexlägenhet, funktionellt uppdelad enligt följande: På bottenvåningen finns vardagsrummet och köket, alltså de allmänna utrymmena, medan uppe Du kan hitta sovrummet och kontoret, området som kräver mer integritet.

Köket och sovrummet vetter mot gården. Trots att lägenheten har blivit renoverad finns det fortfarande några av de ursprungliga elementen som har bevarats, till exempel lister, spegeldörrar och vissa skåp. Alla rum har kakelgolv. Byggnaden där denna lägenhet ligger ursprungligen presenteras en klassisk stil. Efter återuppbyggnaden presenterar duplexen nu en modern inredning.

MoreINSPIRATION
  • En annan två sovrum duplex lägenhet
  • Otroligt duplex lägenhet i centrala Madrid
  • Duplex Apartment Interior av Slade Architecture

Du kan också njuta av och använda gården, grillen och de fyra uteplatserna. Dessutom är trädgården för närvarande fylld med blåbär, jordgubbar och andra saker och du kan gå med och odla grönsaker om du vill. Duplex ligger på tredje och sista våningen i byggnaden och du kan komma åt den med hjälp av hissen. Platsen är väldigt bekväm eftersom det erbjuder enkel tillgång till de viktigaste områdena i staden och det erbjuder lugn och avskildhet på samma gång. Om du önskar kan du göra ett möte och besöka platsen. {Hittas här}