Hur ett hem skulle kunna se ut om det hade stoppade väggar

Hur ett hem skulle kunna se ut om det hade stoppade väggar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Klädda väggar är inte exakt en vanlig inredningsfunktion, men de representerar definitivt ett intressant alternativ, en som du kan utforska vidare genom exempel. Har du någonsin försökt att föreställa dig hur ditt hem skulle kunna se ut om det hade stoppade väggar? Kanske kan du bättre visualisera det om du hade några referenser att använda.

Klädda sovrums väggar.

Tanken på stoppade väggar på något sätt gäller bättre för sovrum. Det beror på att det här är en funktion som kan göra rummet mer bekvämt, mysigt och inbjudande.

En stoppad säng kan också fungera som huvudgavel och blir därmed en dubbel funktion för sovrummet. Skinnet ser väldigt elegant ut här och färgen är avslappnande och tröstande.

Vadderade väggpaneler är ett praktiskt alternativ. Lätt att installera och mångsidig, de låter dig välja mellan olika material och färger. Välj den kombination som bäst passar ditt sovrum.

Du kan välja stoppade väggpaneler med en mjuk och trevlig struktur för att få rummet att känna sig mer avkopplande och välkomnande. Den bruna i detta fall är accentfärgen vald för rummet och väggpanelerna koordinerar med mattan på golvet. {Found on chinc}.

Markera strukturen på din stoppade sovrums vägg genom accentbelysning. Väggen fördubblas också som en överdimensionerad huvudtavla i detta fall. De två bordslamporna låter ljuset reflektera på väggen och skapa mjuka nyanser. {Found on enviabledesigns}.

Men en stoppad sovrumsvägg behöver inte alltid dubbla som huvudtavla. De kan fungera som helt separata funktioner. Här, till exempel, är de stoppade väggpanelerna installerade runt sängen. {Found on jarlathmellett}.

Du kan välja den stoppade väggen som kontaktpunkt för hela rummet. Det är en inredning som är utformad för att sticka ut, oberoende av fallet. Men desto starkare och starkare färgen desto större blir den visuella effekten. {Found on laurauinteriordesign}.

Medierumdesign.

Ett annat rum som i hög grad kan dra nytta av stoppade väggar är hemmabio eller medierum. Här, de stoppade väggarna ger utrymmet en intim och bekväm känsla och gör att atmosfären blir speciellt trevlig, precis som det borde vara. {Found on vmconcept}.

MoreINSPIRATION
  • Lägg en färgfärg till ditt hem genom att måla väggarna
  • Ge ditt hem ett nyckfullt nytt utseende med vitkalkade väggar
  • Panelade väggar, ett elegant alternativ i vilket rum som helst

Eftersom mediekameror eller hemmabiosystem ofta inte har fönster kan stoppade väggpaneler få en ännu mer imponerande inverkan på den övergripande inredningen. Välj en mörk färg för detta utrymme för en bättre filmupplevelse. {Found on jenniferbevan}.

Klädda väggar i matsalen.

I vissa fall kan matsalen också se mer inbjudande med stoppade väggar. För att hålla inredningen enkel, välj en färg som matchar matsalstolarna eller rummets övergripande färgpalett. {Found on tofifairley}.

Även om färgen är stark och vibrerande kan de stoppade väggarna smälta lätt in i rätt miljö. Ta det här matsalen till exempel. Vilket smart sätt att ge utrymmet ett kungligt utseende. {Found on carolynmillerinteriors}.

Men om du vill ha en stoppad accentvägg för att vara brännpunkten i ditt vardagsrum, gör det så klart. Accentbelysning kan vara din bästa vän i det här fallet. Utse inte färgen eftersom det också är mycket viktigt. {Found on brandonbarre}.

Klädda vardagsrumsväggar.

Det finns många sätt på vilka stoppade väggar kan påverka den övergripande inredningen och atmosfären i ett vardagsrum. Så, till exempel, om du vill skapa en avslappnad och avslappnad atmosfär och en design där fokus ligger på komfort, gå sedan till det. {Found on steelestreetstudios}.

Det är omöjligt för ett vardagsrum som har stoppade väggar för att känna sig kall och uninviting. Så du kan, jag går verkligen fel med den här funktionen. Ändå överdriv det inte. En enda vägg eller mindre delar av det är dina bästa alternativ. {Found on compassdesignservices}.

Den stora delen är att stoppad vägg kan anpassa sig till stort sett alla typer av inredning. Så ett traditionellt vardagsrum skulle enkelt kunna utnyttja en sådan egenskap på egen väg. {Found on guidedhomedesign}.

I moderna och moderna vardagsrum föredras enklare mönster. Så en stoppad vägg kommer sannolikt att sticka ut men inte lika mycket som vid ett traditionellt utrymme. {Found on gregoryphillips}.

Entré.

Du kan välkomna dina gäster i ditt hem med en riktigt inbjudande inredning. Ingången skapar vanligtvis det första intrycket så att det ser så väl ut som möjligt. En stoppad vägg kan definitivt hjälpa. {Found on 27diamonds}.