12 Vacker promenad i duschar för maximal avkoppling

12 Vacker promenad i duschar för maximal avkoppling
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att ha ett avkopplande badrum är en nödvändighet för livet. Tänk på det. När du har arbetat ute på gården, är det första du vill göra när du kommer inomhus, att duscha och städa upp. När du har kommit hem från en hård dag på jobbet behöver du en lång varm dusch för att låta dina påfrestningar smälta bort. Gå i duschar är ett utmärkt alternativ för ett avkopplande badrum eftersom de ger en sådan vuxen och sömlös känsla till utrymmet. Ta en titt på dessa 12 vackra promenad i duschar och börja planera din egen.

När du väljer ett badrum tema kan du inte gå fel med marmor. Tile din dusch med det och du får ett utrymme som du aldrig kommer att vilja lämna. Allt du behöver är ett ljus för att få det att känna dig som ett spa. (via Lonny)

Regnduschhuvuden är bra av två skäl. En, de ger en avkopplande känsla när du är i duschen. Två, de spränger inte mycket som möjliggör all slags kreativitet när det gäller din duschkabin! (via HGTV)

Vill du ha en riktigt sömlös look i ditt badrum? Håll helt duschrummet i glas. Du kommer att känna att du bor i ett fint hotell som du inte har råd med. (via HGTV)

Många duschkabinetter är mycket moderna men din behöver inte vara. Använd faux träplattor för att ge ditt badrum ett mycket rustikt utseende. Perfekt för stugor och lantliga hem. (via Room Decor Ideas)

En idealisk design för en duschkabin har ingen dörr eller gardin. När det inte finns något hölje, det gör både din dusch och ditt badrum känns större och kontinuerliga. (via Grey Home)

MoreINSPIRATION
  • Walk-In Duschar: Stor design rensar upp trevligt
  • 10 Gå i duschdesign för att uppgradera ditt badrum
  • Otroliga, lyxiga stand-up duschar

Är ditt badrum känt och livlöst? Välj en färgad kakel i din duschkabin istället för vit eller marmor. Stick med en lugnande nyans av blått eller grönt och du kommer att uppnå den där popen i ditt badrum. (via Decor Pad)

Kanske letar du efter en dusch med en väldigt avskild stuga-i-skogen känsla. Bygg din promenad i duschen ur sten, lägg till lite grönska och du kommer att upptäcka att du har gjort ditt husets stjärna ditt badrum. (via Jon Carloftis)

En nackdel att gå i duschar är bristen på lagringsutrymme. Och ingen vill behålla sina flaskor med schampo och kroppen tvättar över duschgolvet. Ge dig själv några hyllor i din duschkabin för att ge ett hem för dina fina flaskor. (via Decor Pad)

Ett långt smalt utrymme kan skapa problem för alla rum, men särskilt badrummet. Så istället för att besvikna var du ska sätta din dusch, gör ditt badkar brännpunkten i ditt badrum och sätt din promenad i duschen bakom den.

Mörka dystra duschar är en fara för kvinnor överallt. Att lägga ett takfönster till din duschkabin ger dig gott om ljus, så att raka dina ben kommer inte längre att vara en fråga om liv och död.

Är inte denna böjda dusch vacker? Duscha i duschen gör ditt badrum mer som ett konstverk istället för bara ett badrum.

Du behöver inte ett jätte badrum för att inkludera en duschkabin! Även en enda storlek ger ditt utrymme en lyxig känsla. Speciellt om det är öppet för resten av rummet. (via livsstil etc)