11 stolar som kan omvandla din matsal

11 stolar som kan omvandla din matsal
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När det gäller att dekorera, det sista som de flesta tycker om använder inredning för deras stolar. Och tro det eller inte, det är ganska lätt att göra en tråkig matsalstol till något extra speciellt. Hur gör du det du frågar? Det heter a stolen omslag människor. Lär dig om dem, hitta dem, köp dem och använd dem. Det är helt värt pengarna, särskilt eftersom du kan hitta dem till ett bra pris.

Använda stolar täcker enkelt slår ut bekostnad av shelling ut eventuella tusentals dollar för en helt ny matsal uppsättning. I stället för att handla online och i butiker med påträngande säljare, köpa några slipcovers och omedelbart omvandla och uppdatera ditt rum. Vi har rundat upp några väldigt snygga stolar som kan omvandla matsalar och förhoppningsvis inspirera dig att göra detsamma!

Oavsett om du har stolar som är slagna och slitna eller du bestämde dig för att byta saker lite och de matchar inte längre färgerna på dina väggar, handlar du först för stolen omslag (innan du tittar på överskådliga matsatser) för att hjälpa till med din matsaluppdatering . Det bästa med stolen är att du kan köpa dem för varje säsong. Det spelar ingen roll om det är vinter, vårsommar eller höst. Det spelar ingen roll om du vill ha sammet, bomull eller något rent.

MoreINSPIRATION
  • Val av skydd för att skydda och dekorera dina matställen
  • Böjd stoppad matstol
  • Cantono matstol

Det finns oändliga möjligheter. Och oroa dig inte heller om storleken. Där det finns en vilja finns det en väg. Stolen täcker finns i alla former och storlekar, och om du vill kan du även få dem anpassade passform. Och oroa dig inte heller om längden. Precis som de kan komma i praktiskt taget alla mönster, färg, tryck eller tyg, finns det även långa och korta omslag på marknaden.

Kom bara ihåg när du plockar ut dina nya (och fantastiska) stolaröverdrag, att det inte finns några regler du måste följa. Jag är en stor tro på att tänka utanför boxen och använda din egen kreativa förmåga att komma med vad du vill. Så om du vill köpa två olika uppsättningar stolen omslag och använda dem båda, på samma typ, på olika stolar ... så gör det!

Ha de två stolarna i olika omslag som resten av gänget eller täck inte dem alls! Det är okej att vara lite knäppt, speciellt när det gäller att dekorera ditt eget hem.