Gör ett utmärkt första intryck med smycken som dörrhandtag och knoppar

Gör ett utmärkt första intryck med smycken som dörrhandtag och knoppar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Första intryck är byggstenen du kan använda för att upprätta en inspirerande värld av skönhet runt dig. När någon först besöker ditt hem ser de ytterdörren. Och dörrhandtaget när de kommer närmare. Föreställ dig ett dörrhandtag så vackert, det skulle genast få beundran av dina gäster. Dessa fantastiska handgjorda dörrhandtag och dörrknoppar var omsorgsfullt gjorda av Haute Déco, ett Londonbaserat företag specialiserat på lyxiga samtida dörrhandtag. De kommer att ge "WOW" -faktorn till en detalj som vanligtvis glömmas bort. Varje dörr du möter har ett handtag av något slag och du interagerar med det genom syn och beröring.

Signaturuppsättningen av Haute Décos samtida dörrhandtag är handgjord av brittiska hantverkare i Storbritannien och utforskar ett lyxigt dörrhandtag med en distinkt stil. Design och tillverkning av högkvalitativa dörrhandtag föreställde företaget sin Signature Collection som omfattar koordinerade dörrvred, handtag, skåpknappar och mittknappar. Finns i många metallfärger - polerad för spegel effekt eller satin för en mjuk glöd - dessa värdefulla handtag har upplevts i uppskalade bostäder i London samt lyxbåtar i anpassade versioner som inspirerar.

Den fantastiska Signature Collection "uppenbarar Haute Déco särpräglade stil av diskret modern glamour. Med bronselement och Cristalle-glas ska konceptet bakom samlingen spela på ljusets reflektion på polerad eller satinmetall, brytas genom glas för en sensationell blandning av strålning och ren genomskinlighet. Konceptet och proprietära processer som har blivit perfekterade över tid för att uppnå en sådan extraordinär strålning utvecklades vid företagets hantverkare i Hampshire där samlingen produceras. Bronselement, pläterade och polerade till olika måttfärger, gjutes i Cristalle-glas, ett alternativt material för kristallspecifikt för Haute Déco: så genomskinligt som de renaste kristallerna än extremt hållbart så att det inte kommer att chipa, kan det, till skillnad från glas kastas runt metall Hemligheten till sin mjuka glöd ligger i poleringens flera steg, vilket görs för hand. "

Ring dem dörr smycken om du vill, helt enkelt för att de är.