Välja Ideal Backsplash för ditt kök

Välja Ideal Backsplash för ditt kök
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att välja finish för ditt kök kan vara en utmaning. Oavsett om du försöker hitta den perfekta färgen, stilen eller utformningen är de små detaljerna det svåraste att hitta. Att välja den perfekta backplashen passar ofta in i denna kategori. Från kakel till mosaik till marmor och solid ytbehandling finns det en värld av backsplashes där ute, hur man väljer? Använd dessa användbara tips när du väljer den perfekta bakplattan för ditt kök.

Vad är din köksdesign stil?

Metal backsplashes som använder tenn eller metall "ser" mosaik kan lägga gnista och en modern överklagande. Om du gillar djärva färger, välj skarp kontrastfärg till skåp eller på bänkskivorna. För djärv överklagning överväga att använda material som lägger till reflektion eller visuellt intresse. Om du föredrar en subtila estetik, välj keramiska plattor som blandar med omgivande golvplattor eller till och med bänkskivor. Backsplashes kan ta upp en hel vägg eller bara sträcka sig från toppen av disken till undersidan av de övre skåpen. Du väljer vilken designstil som passar ditt kök bäst.

Lägg till färg och konsistens med bakstöd:

MoreINSPIRATION
  • Travertin Backsplash Idéer För Nostalgisk Köksdesign
  • Några mer kök backsplash idéer och förslag
  • Välj det bästa materialet för din Metal Backsplash

Oavsett om du väljer att ha handgjorda mosaikplattor med handfärg eller om du väljer fabriksgjorda plattor, är alternativen obegränsade för att röka färg och textur. Ryggstöd speciellt över kaminen kan vara ett tillfälle att lägga till visuella överklaganden och ett slående utseende. Överväg att använda konstgjorda mosaikplattor som är handmålade eller en av en snäll repurposed kakel från andra hemprojekt du har lämnat över. Området ovanför spisen är perfekt för att föra ett subtilt backplatta i ett showpiece.

Få ett naturligt tilltal till ditt kök:

Ta med naturliga överklagningar i ditt kök med marmor, sten, naturplattor och andra material som utstrålar naturlig överklagning. Även tegelstenar eller tegelstenar för backsplash-material kan ge ett naturligt tilltal till ditt kök. Kom ihåg om du använder naturliga produkter så att de är porösa, så mat sprider och oljor kan fläcka naturliga produkter. Också överväga att besöka ditt lokala hemförbättringsaffär eller kökshall för att se olika exempel på stilar och material att använda.

Med dessa användbara tips för att välja rätt kök backsplash, blev livet lite lättare. Färgerna, estetiken och den naturliga överklagningen kommer att lägga tonvikten på ditt kök som också hjälper till med inredning. Välj en backsplash som komplimangerar din skåp, diskar, golv och apparater. Ju mer du kan dra ut subtila färger och styling från dina omgivande detaljer, desto bättre kommer din backsplash att markera ditt vackra kök.

Bilder källor: 1, 2, 3, 4 & 5.