Hur man väljer husdjursvänliga tyger?

Hur man väljer husdjursvänliga tyger?
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Husdjur är så söta och snygga du vill bara krama dem hela dagen, men när de lämnar hår över hela huset blir de mindre söta och mycket mer irriterande. Klandra inte husdjur, skyll dina dåliga färdigheter när du väljer möbler och tyg för huset.

Välj fläckbeständiga tyger.

Katter är inte i allmänhet röriga husdjur, även om det finns undantag men om du har en hund, se upp för fläckar på soffan och stolarna. Välj fläckbeständigt tyg för möbler och glidskydd som mikrofiber, ultraljud och andra som är lätta att rengöra.

Tänk på läder.

Läder möbler är stor. Det låter inte djurhåren hålla fast vid det och det är super lätt att rengöra. Men även om det är slitstarkt, kommer läder sannolikt att lida mindre repor om du har en valp eller en stygg katt.

Denim gömmer ofullkomligheter.

MoreINSPIRATION
  • Djurvänliga material att använda i ditt hem
  • Välja husdjur och barnvänliga möbelval
  • Hur man har ett husdjursvänligt hem som också är elegant och stiligt

Denim är ett utmärkt alternativ för husdjursägare på grund av dess naturliga robusta utseende. Det är också lätt att rengöra och döljer mindre brister i riktigt bra. Denim kommer också i olika färger så det finns gott om plats för anpassning.

Välj omtexturerade tyger.

Det är bäst att välja obearbetade, vanliga tyger så att ditt husdjur inte blir fastna där inne. Katter brukar njuta av att ibland sjunka sina klor i soffan och om tyget är snyggt och enkelt är tillfredsställelsen inte lika stor och de fastnar inte heller.

Mönster är din bästa vän.

Tyg med djärva mönster och tryck är utmärkta för att dölja djurhår och mindre fläckar. Ett annat bra trick är att välja tyg som har samma färg som ditt husdjursrock så att håren inte sticker ut. En vit katt och en svart soffa är definitivt inte en bra blandning.