En drape som ingen annan

En drape som ingen annan
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ett hem utan gardiner och draperier har inte det "något" som ger personlighet. Precis som kvinnor är familjen själen är gardiner det viktigaste som gör ett hus vackrare, vilket ger den unika atmosfären som gör att du mår bra och som tycks sammanfatta smaken av ägaren.

Ingenting kan jämföras med intrycket av en vacker gardin eller en intressant drapering på människor när de går in i ett hus. Det är som om de här elementen säger historien om huset och detaljer om personligheten hos den som valde den och samtidigt avslöjar världen världen bortom fönstret. Clara Drape verkar följa samma mönster av god smak, högkvalitativt material och attraktiv färg. Den här bomullslinnen gör det möjligt att tänka på hem och allt det står för, eftersom det är omöjligt att titta på det och inte föreställa sig hur det skulle se på ditt eget fönster.

MoreINSPIRATION
  • Sunbrella Awning Stripe Outdoor Grommet Drape
  • Diamantlänkar Broderade Gardiner
  • 5 Great DIY Gardiner

Blandningen av rött, grönt och guld och mönstret i sig är så vackert att det verkar overkligt. Du föreställer dig redan en värld av sagor där allt är perfekt och det finns inget att göra på detta uttryck av perfektion. Fodrad med bomull för att ge filtrerat ljus, den tryckta draperingen är allt som en kvinna kan önska för sitt hem, oavsett om det är ett hus eller en lägenhet. Och om vi tar hänsyn till priset mellan Eur 59,82 och 82,54, tror jag att vi redan har en affär!