10 DIY Pendant Light Designs för att prova denna helg

10 DIY Pendant Light Designs för att prova denna helg
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

I fredags visade vi dig 10 enkla DIY-projekt för helgen och de var väldigt inspirerande. Om du inte har provat dem ändå finns det fortfarande tid. Den här veckan vi även om vi skulle fokusera på något lite mer specifikt. Vi samlade för dig 10 härliga hängande ljusdesigner du kan göra själv, ett perfekt projekt att uppta dig med i helgen.

Emaljerad kolander.

Låt oss börja med det här enkla projektet. Du använder en emaljerad kolander. Med tanke på detta skulle det vara ett intressant hängljus för köket, men inget hindrar dig från att använda den i någon av de andra rummen. Att göra det är väldigt enkelt. Borra ett hål i botten för tråden, sätt in det och sätt in en glödlampa inuti. {Hittad på micasarevista}.

Återvunnet kartong.

Om du råkar ha en kartong i huset från något du nyligen köpt, kan du använda till nästa projekt. Ett kartongark skulle också fungera bra. Börja med att göra två 6 × 6 "rutor med en cirkel i mitten. Skär sedan åtta 1/4 "x 9½" långa band och släpp dem på alla fyra hörnen och fyll sidorna med de återstående remsorna. Måla hänget och sätt i ljuskitet genom cirkeln. {Found on sugarandcloth}.

Halo.

För att göra denna hänge ljus design, först linda tråd runt toppen av ljuskit och bilda en ring runt den. Repetera, spraya färgen och sätt sedan fast halokablarna. Det är ett mycket enkelt projekt och du kan experimentera med olika färger. {Found on abeautifulmess}.

Garnlim.

Så här kan du göra garnhängande lampor: Blanda ¼ kopp vatten med ½ kopp majsstärkelse och en flaska lim. Låt lösningen täcka garnet. Sedan börja omsluta den runt en ballong. Låt det torka över natten, tryck på ballongen och fäst en lampa på lampan till lyktan genom att binda garnet runt toppen. {Found on brit}.

Trä.

MoreINSPIRATION
  • 8 DIY Hänslingslampor med mycket ovanliga mönster
  • Färgglada May Day DIY presentkorg
  • DIY Globe Pendant Light: En snabb och enkel upplysning av belysning

Denna träkrona är också ganska lätt att göra. Ta en hängande växtkorg och spraya måla den. Ta sedan några popsicle-pinnar och skära dem i samma längd som stålbågen som du ska använda. Lim dem i en X. Lim den 3 "över korgens metallkrok. Börja tråda pärlor på sladd och gör 25 strängar. Tie ena änden av varje sträng på bandet och säkra den med lim. Ta sedan några strängar och dra dem upp. Upprepa med resten och se till att de är jämna mellanrum. {Found on brit}.

Glasburk.

Så här kan du göra ett hängande ljus med ett glas och lite sladd. Borra ett hål och köra sladden genom den. Dra ut kontakten och testa den. Dra ut elnätet till toppen och linda på med en färgad tråd. Det handlar om det. {Found on patternoflife}.

Bur.

Om du vill göra ett hängande ljus med ett industriellt utseende, kan du använda en enkel redskapskrok. Ta bort de små runda fötterna och klipp ett hål i basen för ljusuttaget. Spraya måla det, lägg till satsen och häng den. {Found on site}.

Geometrisk garn.

Geometriska mönster är mycket populära i moderna hem så låt oss fortsätta med ett lämpligt projekt. Du behöver trästickar, garn, gauge och tejp. Börja med att knyta ihop 4 stycken trä i taget för att göra 2 rutor. Fäst en bit av träet i varje hörn och det här blir ramen. Börja omsluta garn runt det. Fäst ledningen och lampan. {Found on sayyes}.

Trådkorg.

För det här projektet behöver du en trådkorg. Klipp av handtagen och den nedre mellankabeln och spraya korgen. Fäst ett uttagskåpa på undersidan av korgen och låt limet torka. Sprayen målar allt och ansluter den till lampan. {Found on ashleyannphotography}.

Industriell.

För det här sista projektet, börja med att skära sladden till önskad längd. Ta bort den svarta delen i ena änden och vrid ihop trådarna med samma färg. Anslut dem till hålen, dra åt skruvarna på kåpan och häng lampan på taket och sätt den i. {Found on tamalikainenparketti}.