10 enkla sätt att göra hängande planter

10 enkla sätt att göra hängande planter
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att ha färska växter i huset är väldigt uppfriskande. Planterna ser vackra ut och de kräver inte mycket underhåll. Den enda obekväm de kan presentera är det faktum att de tar upp. Men om du funderar på att använda hängande plantager kan detta problem enkelt försvinna. Du kan göra dina egna planteringar. Här är hur:

Gör en tiered hängande plantera med hjälp av lite skrot, terrakotta krukor, rep och en metallring. Du använder träet för att göra rutor runt krukorna. Borra hål i de fyra hörnen på varje träkant. Häng sedan dem med rep. {Hittade på designsponge}.

Detta projekt är extremt enkelt. Allt du behöver är en vit skål, en enda broderi och permanent lim. Sätt fast limet på botten av skålen, där den möter böjningen, tryck ner och låt den torka över natten. Lägg till en växt och det är allt. {Found on northstory}.

Här är ett annat ganska enkelt projekt. För detta behöver du bomullståg, broderi-floss i olika färger, en metallring och en sluten krok. Klipp repet och tränga det genom ringen så att du har 8 stycken rep som hänger ner. Tie den med tandtråd nära ringen. Knyta sedan två längder rep tillsammans och repetera tre gånger. Slå ihop ändarna tillsammans. {Found on site}.

För detta projekt behöver du 4 band av tyg eller band och en metallring. Vik banden i halva och fäst mittdelen genom ringen. Separera dem i fyra uppsättningar av två och knyta varje uppsättning tillsammans. Ta sedan en remsa från den första uppsättningen och en från den andra och knut ihop dem. Upprepa med resterande remsor. Gör sedan ett annat lager. I slutet gör du en stor knut. {Found on gleefulthings}.

MoreINSPIRATION
  • Några ursprungliga DIY sätt att visa hängande planter
  • DIY Hanging Planters som gör ditt hem fräschare än någonsin
  • Innovativa vinflaskhängande planteringsare

Dessa små planterare är väldigt söta och också mycket roliga att göra. De material som behövs är polymerlera, färgad sträng, en spett, växter, en bakplåt, en rullpinne och bakpapper. Se till att leran är mjuk och rulla ut den. Klipp en konform, rulla den och anslut sidorna. Poke ett hål genom varje sida och baka det. {Found on frankie}.

Om du fortfarande har några doilies gömda någonstans, kan du äntligen använda dem. Du behöver också broderi floss i olika färger. Använd broderi tandtråd för att göra färgglada rep och fästa det till doiliesna i fyra punkter.

Du kan också göra en hylla för att visa dina krukväxter. Ta en bit av trä, mäta potten och klippa en cirkel av samma storlek. På så sätt passar potten genom hålet i träet. Gör sedan några band med tyg eller läder och häng plantern någonstans. {Finns på rastlösning}.

Även om det är lite rörigt i början är detta ett mycket underbart projekt när du slutför det. Erforderliga tillgångar är torrmos, krukmassor, lerslam, mos, garn eller band och en saftig växt. Tvätta eventuell jord runt rötterna och blanda ihop lera och potten. Tillsätt vatten till torrmos och linda den runt rötterna. Ta sedan lera blandningen och klistra ner den på rotbollen. Vik om den gröna mosen och sätt sedan in garnet eller strängen runt den. {Found on brit}.

Här är en härlig keramikplanter som fungerar bra både inomhus och utomhus. Den är kubformad och utsidan är målad i två färger. Du kan välja vilken färgkombination du vill ha. Du kan göra något liknande med betong, men du måste vara försiktig med de små hålen för repet. {Found on shipandshape}.

En vinflaska kan återställas som en hängande plantering. Du måste först klippa botten av flaskan och det här är den svåraste delen. Ta sedan några garn eller sladd, binda det tätt runt flaskans hals och separera sedan garnbitarna i två uppsättningar av två och knut dem. {Found on instructables}.