10 föremål för ett perfekt kök

10 föremål för ett perfekt kök
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Uppriktigt sagt strävar vi alla för att designa ett perfekt kök. Att tilldela en hög budget och köpa senaste innovativa produkter och snygga dekorativa element är vanliga metoder för att designa ett perfekt kök. Detta är dock helt fel. Att designa ett perfekt kök kräver inte att du har en dyr budget. Faktum är att det krävs investeringar i viktiga saker så att arbetet i köket blir en trevlig upplevelse.

Här är en lista med 10 saker som skulle hjälpa dig att göra ditt kök ett perfekt -

Köksfläkt - En huva i köket är av största vikt eftersom det håller köksutrymmet ordentligt ventilerat. Överväg att investera i en högkvalitativ huva, så att du får extra lukt och rök utan att det blir något ljud.

Funktionell ö - Funktionell ö är ett viktigt element i köket. Förutom ger extra utrymme för förberedelse, erbjuder ön också extra lagringsutrymme under.

Savvy lagring - Kokkärl, kastruller, tallrikar, bestick - med ett stort antal saker som ska lagras i köket, är det viktigt att ha rätt förvaringsutrymme. Golv till tak skåp kommer att se till att inget finns kvar på bänkskivan.

Deep sink - En djup är mycket viktigare än vad du tycker om det. Förutom att hålla ett stort antal rätter, hjälper det också att gömma smutsrätter från gästerna.

MoreINSPIRATION
  • Hur man väljer den perfekta köksmöblerna
  • Hur en vacker köksöcka kan ändra inredningen i ditt kök
  • Kök Makeover - 28 Kök bekvämligheter Du kommer att önska att du redan hade

Telescopic Kitchen Dra ut kranen av Kludi - L-ine.

Utdragbar kran - Experter rekommenderar generellt att alltid investera i en utdragbar kran. Snabbt sköljande invecklade rätter och fyllning av krukor blir mycket enkla med utdragbara kranar.

Inbyggda apparater - Inbyggda apparater är extremt användbara i köket eftersom rummet alltid är känt för att vara premium på rummet. Förutom sömlös design är det deras användarvänlighet vilket gör dem populära.

Imponerande backsplash design - Oavsett vilken typ av material som väljs ut för bänkskivan och golvet, ska bakplattan alltid göras showstopper.

Marmor bänkskivan - Marmor bänkskiva kan vara lite dyr i jämförelse med andra alternativ, men du kommer aldrig ångra beslutet. Förutom att vara robust är marmorplattor lätt att rengöra och underhålla.

Belysningsarmaturer - Belysningsarmaturer ska väljas och installeras på ett sådant sätt att hela rummet är upplyst. Belysningsarmaturer nära arbetsstationen kan också väljas.

Kök golv - För köksgolv rekommenderas alltid att gå till mosaik, kakel och stengolv, eftersom de är lätta att underhålla.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: