10 Lila Lampskärmar För En Ögonfångande Inredning

10 Lila Lampskärmar För En Ögonfångande Inredning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Lila är färgen av kunglighet och rikedom. Det är varmt och inbjudande men fortfarande mycket sofistikerat och djärvt i design. Det lägger till en fantastisk pop för de enklaste rummen, men också bra i utrymmen som har massor av mönster och utskrifter. Det är också en perfekt nyans att använda året runt och vi menar på dina lampor. Ta en plats och kolla på några av de mest romantiska, eklektiska, moderna, snygga och inspirerande lila lampans nyanser att använda den här säsongen.

Vad som är bra med lila är hur riktigt mångsidigt det är. Den håller sig väldigt bra i ett modernt, modernt och snyggt kantat rum, oavsett om det är ett sovrum eller ett kontor. Den står grunden i ett viktorianskstilat utrymme komplett med guldfärger och känsliga sängkläder. Och det ser lika bra ut i ett studentrum med en massa högskolebehov, som en minikylskåp och en bänkstol.

Jag älskar verkligen hur konstnärliga purpur kan vara. På grund av sin coola och välkomnande natur är det lätt att införliva dem i en stil som inte nödvändigtvis är vacker eller "riktig". I ett utrymme utan några regler blandar och förstärker det ett utrymme som har mycket designvärt talang och konstnärlig överklagande .

MoreINSPIRATION
  • Hur matchar du en lila soffa till ditt vardagsrumsinredning
  • Hur man dekorerar ett sovrum med lila väggar
  • Färgkross: Royal Purple

Stående ljus eller till och med små lilla accenter, lila passar bra över lamporna. När ljuset är avstrålar lila och ser fantastiskt ut och då när ljuset skiner igenom blir det ännu djärvare och starkare för rymden. Men glöm inte själva lampan. Vilken nyans som helst kommer att logga in med lila toppen. En lavendelskugga med ett svart stativ är lite mer modern, en ren lila nyans med en grön grund är lite mer eklektisk och en djup aubergine med en elfenbensbotten är precis vad du behöver för en vintageinspirerad spade.

Den som passar din personliga stil och tema för rummet. Ren lila är inte den mest populära färgen i den traditionella inredningsvärlden, men det finns så många fantastiska nyanser att välja mellan. hela vägen till lila till djuprotad plommon. Om du är rädd för ljusare, ljusare färger men ändå vill ha något med drama och pizzazz, lita på oss, kommer du inte att gå fel med lila. Särskilt om du använder den på din lampskärm, vilket bara är en tipp och pop istället för ett helt rum som är täckt av färgen!

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.