10 runda sängar för att vända på huvudet

10 runda sängar för att vända på huvudet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Stora sovrum presenterar något av en quandary till dekoratören. När du har din säng, din byrå, ett nattduksbord och kanske en fåfänga och stol, hur gör du att ditt sovrum verkar fullt och färdigt? Hur lägger du till väsentliga? Svaret är att du inte gör det. Du visar bara på dina väsentliga saker. Få den största, mysigaste stolen du hittar. Välj de två långa horisontella byråerna istället för de vertikala. Splurge på en rund säng istället för en fyrkantig. Det är rätt, en rund säng. Vilket bättre sätt att ta upp utrymme än att fylla den med en stor mysig säng för avkoppling, läsning och vila? Ta en titt på dessa 10 runda sängar för att vända på huvudet.

Letar du efter den perfekta sängen för ditt moderna sovrum? Gå runt. Den oväntade formen kommer att blandas perfekt med dina eleganta färger och samtida texturer.

Du behöver inte ett modernt utformat hem för att ha en rund säng. Även mysigheten i skandinavisk inredning kommer att rymma den runda formen. Faktum är att med alla dessa filtar och kuddar kan det verka ännu mer inbjudande än den normala formade sängen.

Kanske är en vit runda säng inte din stil. Lycklig för dig, du kan enkelt hålla formen och gå till något lite varmare i tonen. Gilla denna rund säng med en träram som bara lockar dig att sjunka i den bästa sömnen du någonsin har haft.

Varje tjej har velat ha en äventyrssova som växer upp. När du planerar din dotters sovrum, ge henne en rund kapell säng som kommer att bli som något av en prinsessans film. Exakt som Sleeping Beauty.

MoreINSPIRATION
  • Kaleido kollektion Round Beds av Euroform
  • Kick It Up A Notch - dekorera med runda sängar
  • Samtida läderrundbäddar av Prealpi

Tonåringar kommer att dra nytta av runda sängar också. Med den bestämt större madrassen kommer deras kuddeflaggor, dansfester och sömnmedel att vara bekvämare för fler vänner vilket är en vinst för alla.

Älskar den runda stilen men har inte råd med den runda madrassen? Behandla dig med den runda sängramen och lägg den fyrkantiga madrassen du redan har på toppen. Det kommer att se mycket mer lyxigt än vad du någonsin trodde möjligt.

Du kanske redan har en rund säng och du letar efter sätt att uppdatera den lite eller bara ge det ett annat utseende. Ta på kanten. Linj hela madrassen med en fransridå och du har skapat ett till synes helt nytt utrymme för dig själv.

Kanske tittar du på ditt sovrum, verkligen vill lägga till en rund säng men osäker på om den passar. Vi säger gå för det. Även om det slutar lite tätt, kommer de runda hörnen att ge dig mer ledigt golvyta än en fyrkantig madrass!

Även din minsta kan dra nytta av en rund säng att sova på. Välj en rund spjälsäng till din plantskola och du behöver aldrig oroa dig för att din lilla rullar i hörn eller förlorar nappen till det uppsamlade filten eftersom det inte finns några hörn eller kanter i första hand.

Tro det eller inte, du behöver inte sätta din runda säng inomhus. Häng en rund säng på din stora veranda för regniga dagshängningar, söndagsftermiddagssnappar och snuggle sessioner.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: