10 enkla sätt att ta utomhus ute

10 enkla sätt att ta utomhus ute
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Utomhus har en naturlig tilltal till människor. Himlen, jorden, vattnet och andra utomhuselement gör oss känna sig uppdaterade, lugna och en med jorden. Hur får vi dessa element från utomhus, inuti vårt hem? Det uppenbara sättet är att föra växter i vårt bostadsområde. Även om en underbar idé, är det 10 andra enkla sätt att ta med utomhus ute.

1.) Ta med naturliga fibrer, texturer och mönster: Wicker, Rattan, Hamp, och Jute är alla material som är inspirerade av naturen. Välj dessa material i dina möbler för en bekväm oas att koppla av. I inredning - korgar, mattor och jämn lampskärmar kommer det utomhus till ditt avkopplande utrymme.

2.) Använd färger som är inspirerade av utomhus: Gröna påminner oss om jorden, gräset och växterna. Blues är uppfriskande som vatten och himlen. Yellows framkalla en känsla av friskhet, som solen och färska blommor. Neutrala toner som vita, tunna och beige gör att dina interiörer känns naturliga och rena. Använd dessa färger på dina väggar, fönsterhöljen, sängkläder och inredning.

3.) Använd naturligt golv istället för konstgjorda golv: Trä, kork, bambu är alla golvmaterial som känns varma, naturliga och inbjudande till fots. Genom att föra dessa golvval i ditt hem kommer din kropp att tilltala de organiska elementen av naturgolv, i stället för kalla, konstgjorda material.

4.) Använd element som finns i naturen i din inredning: Stenar, havsskalar, sandar av sand, trä och halm är bara några element som du kan införliva i ditt vardagliga liv, för att ta det utomhus. Försök att lägga till bilder och väggmålningar om dessa element om du inte har den riktiga sak till hands.

5.) Uppmana dina sinnen med uteslutningar: Woodsy rökelse och blommiga potpourri dofter är alltid en behandling. Ljud av regn, vind och stranden används i lyxiga spa för att få kroppen att känna sig avslappnad och i linje med naturen. Samma känsla kan komma in i ditt hem.

6.) Låt in naturligt ljus: Naturligt ljus är helt gratis och det får människor att känna sig underbara! Byt ut tung draperi med lättare tyger och / eller sheers. Låt naturligt ljus in i ditt hem dagligen och se hur utomhus går ut i ditt utrymme.

7.) Öppna dina fönster och andas i frisk luft: Som människor behöver vi frisk luft att känna sig levande och i fred. Ta utomhus utomhus genom att installera skärmar i dina fönster, och stäng av luftkonditioneringen ibland och låt i frisk luft.

8.) Se till att alla fönster har en underbar utsikt: Om du har övervuxna buskar eller dumpstoppar som blockerar din syn, rensa den! Ta med dig utomhus genom att njuta av utsikt över landskapsarkitektur, pooler eller bara dina barn som leker ute på gården.

9.) Dekorera med frukt och grönsaker: Den senaste inredningen är att dekorera med mat. Använd citroner, limes och mint för en visuell och aromatisk utomhusinredning!

10.) Välj miljövänliga material för ditt hem: Sängkläder, handdukar, städprodukter och jämn färg kommer alla i miljövänliga sorter. Försök att använda jordvänliga produkter dagligen; du kommer att känna dig närmare naturen, och jorden kommer att tacka dig.