10 saker att tänka på innan du köper ett nytt hem 2014

10 saker att tänka på innan du köper ett nytt hem 2014
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ett fantastiskt hem med pool och bergsutsikt kan locka dig att köpa. Bildkälla: Luxurious-Estates

Hemägande kan vara en bittersweet upplevelse. Allt omedelbart du kommer in i den söta, upprymda vuxna världen av självständighet - du äger äntligen ditt eget hem för att göra med vad du vill, men då kommer den bittra sidan av räkningar och oväntade reparationer till din nyinredda dörr.

Oavsett om du är en första gången hemköpare eller en veteran i hushållsverksamhetens värld, är det otvivelaktigt överraskningar. Vad behöver alla veta innan man tar det stora språnget i att köpa ett nytt hem?

Här är 10 viktiga faktorer att tänka på innan du loggar på den prickade linjen.

Har du råd med ett modernt hem med uteservering som den här? Bildkälla: Hem-Designing

1. Har du tillräckligt med pengar?

Den här verkar självklart, men det är fortfarande björnar som nämner. Att bli förhandsgodkänd för en inteckning är verkligen det första steget i hemköpsprocessen. Varför slösa din tid att titta på bostäder för att få reda på att du inte har råd med dem?

Realtors har ett roligt sätt att ta dig till varje hem i ditt prisklass och sedan äntligen ta dig till det mest fantastiska hemmet som ligger något över ditt prisklass.

Det kan vara väldigt enkelt att bli kär i det sista, dyraste hemmet, men var försiktig så att du inte blir fasten i ett hus som stramar din ficklampa till brist. Tänk på alla faktorer som egendomsskatt, räkningar, underhåll, bostadsrättsföreningsavgifter etc ...

Din fastighetsmäklare ska kunna erbjuda dig alla nuvarande avgifter som följer med egendomen. Bedöm alla ekonomiska bördor innan du köper. Det är trots allt inte roligt att äga ett palats när du bor som en pauper.

Detta moderna glashus skulle vara dyrt. Bildkälla: Craziest Galleries

2. Hyr en professionell

I vår DIY-värld kan det vara frestande att köpa och sälja ett hem med liten hjälp från en professionell. Professionals kostar pengar så varför slösa det om du kan göra det själv?

Ändå kan det fortfarande vara i ditt bästa intresse att anställa en framgångsrik fastighetsmäklare och advokat när du köper ett hem. Det finns bara för många risker när man går på denna typ av köp ensam.

En smart fastighetsmäklare kan ge dig scoop på stadsdelar, skolor, bostadsmarknader, och viktigast vägleda dig i budgivningsprocessen för att få dig det bästa priset möjligt. Var noga med att anställa en fastighetsmäklare som uteslutande är din köpare - en som har dina intressen i åtanke och inte säljarna.

Ja, det kommer att kosta extra i realtor avgifter, men det är allt värt det i slutändan när det inte finns några överraskningar som kunde ha blivit varnade.

Fantastisk modern pool och utsikt. Bildkälla: World of Archi

3. Är det beläget i ett bra grannskap?

Det är lätt att bli kär i ditt drömhem. Du kan tillbringa dagens husjakt och hitta äntligen "den ena". Det har allt du vill - ett massivt äter kök, ett stort garage och en palatslig pool.

Självklart vill du underteckna papper omedelbart och göra det här hemmet ditt, men sluta ett ögonblick och ta en titt på det omgivande grannskapet och grannarna. Vad ser du?

Ser du en obefläckad ort som bara går upp i värde? Ser du grannar som är stolta över sina gräsmattor och hemunderhåll? Ser du mark som kan utvecklas till ett bullrigt bollfält eller en park? Ser du områden med dålig dränering som kan orsaka vattenproblem i din källare?

Innan du hamnar i ditt drömhem, använd ett ögonblickligt ögonblick och se noga på din närhet. Det kan vara klokt att besöka området vid olika tider dag och natt för att se aktivitetsnivåerna. Fråga fastighetsmäklaren om planerade utvecklingen i området. Enligt lag måste realtor avslöja föreslagna vägar och annan påträngande utveckling. Se till att utomhusfaciliteter i grannskapet är vad du tycker om. För de 11 hetaste fräscha utomhustrenderna under 2014 titta på dessa idéer för ditt framtida hem.

Förhoppningsvis kommer allt att bli rosor och ditt drömhem blir din verklighet.

Detta moderna Den och utomhus TV-rum är ett måste för ett nytt hem. Bildkälla: World of Archi

4. Nuvarande och framtida behov

Du tror att du har hittat ditt drömhem hemmet du måste ha! Tyvärr har du fortfarande andra saker att tänka på än bara grannskapet.

Om det här är ditt hem för alltid, eller åtminstone ett hem du planerar att stanna i i många år, måste du överväga dina växande behov över tiden och bedöma om det här hemmet kommer att uppfylla dessa behov.

Planerar du att få barn medan du bor i detta hem? Finns det tillräckligt med sovrum och lekrum för dessa nämnda barn? Planerar du att ha ett hemkontor? Finns det utrymme för ett hemkontor och område för att möta potentiella kunder? Kommer du pendla till jobbet? Hur långt är pendeln? Är de lokala skoldistrikten toppklassiga? (Besök stora skolor för betyg)

Även om några av dessa framtida behov inte är dina egna, kommer de sannolikt att vara andras behov när du vänder dig om att sälja fastigheten. Medan du inte har en geni i en flaska för att förutsäga alla dina livs behov, kan du säkert förutse om det här hemmet kommer att möta de flesta av de vanliga.

Denna trä och sten logg hem kan vara ditt drömhem. Bildkälla: Sniqi

5. Avkastning på investeringar

Det kan vara svårt att sänka alla dina hårda intjänade pengar till ett hem. Eget kapital i ett hem kan dock vara en underbar tillgång och hemägande kan också vara en smart och lukrativ investering när det görs ordentligt.

Innan du köper ett nytt hem borde du verkligen göra en kostnads-nyttoanalys. Tänk på hur mycket pengar du planerar att sätta in i det här hemmet.

Planerar du på några höga renoveringar? Ska dessa renoveringar öka värdet på din investering? Om du planerar att ombygga ta en titt på dessa Top 18 Fresh Trends in Interior Design 2014. Är hemmet beläget i ett område som sannolikt kommer att gå upp i värde och har gått upp i värde sedan starten? Planerar du att stanna i hemmet tillräckligt länge för att låta din investering växa och vinna vinst?

Avkastning på investeringen är vanligtvis inte omedelbar; det tar tid för ett hemvärde att öka. Tänk på att investeringen är noggrann och om du är osäker, kontakta en fastighetsmäklare och / eller en finansiell guru för vägledning.

Ett vackert söderhem kan vara din dröm om att äga. Bildkälla: Optea

6. Är detta ditt hem för alltid?

Som nämnts ovan i Return on Investment, kommer ditt hemvärde sannolikt att öka exponentiellt med de år du äger det. Att köpa ditt hem för evigt kan vara ett skrämmande köp - något med ordet "för alltid" i det är läskigt.

Ett hem du planerar att äga för en livstid är sannolikt ett framgångsrikt finansiellt drag, men det finns fortfarande många faktorer att tänka på innan du köper.

Kumulativt måste du titta på livstidsvärden av faktorer. Du måste överväga alla dina framtida behov, även i dina pensionsår. Är det det hem du vill gå i pension i? Är det ditt drömhus?

För evigt är en lång tid, så var säker på att detta hem uppfyller alla behov, behöver och drömmer du någonsin haft innan du köpte.

Är det här moderna hem med pool ditt eviga hem? Bildkälla: Home Modish

7. Hur man bjuder

Du har hittat ditt slott på himlen och är redo att börja bjuda. Nu då? Du vet vad du vill betala, men hur övertygar du säljaren att bli överens?

Budgivning är en noggrann dans som innebär några ganska detaljerade steg. Det här är din dansinstruktör, även känd som din fastighetsmäklare, kommer att vara till nytta.

Självklart bör ditt öppningsbud inte vara vad du faktiskt vill betala. Snarare är en allmän tumregel att ditt första bud ska vara 5-10% lägre än vad du verkligen vill ha utfallet, och runt 8-10% lägre än vad säljaren frågar. Klar som lera?

Ja, budgivning kan vara ett komplicerat spel. Kontakta din agent och kolla försäljningspriserna för liknande bostäder i området. Överallt, var villig att förhandla och bosätta sig i mitten.

Hur erbjuder du på detta fantastiska moderna hem? Bildkälla: Sniqi

8. Heminspektion är ett måste

Nu har du vunnit ditt bud! Tidningarna är signerade och hemmet känns som det är ditt. Det finns dock fortfarande ett steg före ledningen av pengar och flyttar in - Heminspektion.

Det finns gott om heminspektörer att hitta, men du vill vilja anställa en riktig proffs med en ingenjörs- och byggnadsbakgrund. någon som har varit i branschen i åratal och kommer med gott om bra referenser.

En heminspektör är tänkt att fånga alla de områden som inte är kodade, alla möjliga dräneringsmardrömmar, och i huvudsak alla problem med bostadsstrukturen. Heminspektören är på plats för att skydda dig från kostsamma reparationer och överraskningar. Heminspektioner av VVS-problem är ett måste, ta en titt på de 15 hetaste badrumstrenderna 2014 för att få badrumsideer!

Återigen är det i början mer pengar ur fickan, men så bra för din sinnesfrid.

Även detta eleganta rum hem behöver en heminspektör. Bildkälla: Ladda ner 3D House

9. Hiring Movers

Hemkontrollen gick felfritt och nu är det dags att anställa ett rörligt besättning. Du är nästan där; redo att dansa över tröskeln till ditt nya drömhus, men låt oss få dina möbler där i ett stycke.

Att anlita ett rörligt företag kräver viss forskning. Vem kan du lita på med alla dina värdesaker och antikviteter? Din bästa satsning är att be om referenser. Ett väletablerat flyttföretag bör ha gott om enastående referenser till tidigare drag som de gärna delar med dig.

Se till att de flyttare du anställer har tillgänglighet på de flyttdatum som du vill ha; Se till att de har en avbokningsregler som du kan hålla med och viktigast av allt, se till att de har en ersättningspolitik för brutna varor. Dina möbler kan vara några av de mest uppskattade ägodelarna, så lita på dem med välforskade rörelser. För 15 Fresh Furniture Trends i 2014 ta en titt på dessa idéer för fler möbelidéer.

Du behöver högkvalificerade flyttare för att hjälpa dig att flytta dig till det här vackra hemmet. Bildkälla: Luxurious-Estates

10. Koppla av och njut!

Dagen har kommit! Du bor officiellt i ditt nya hem. Det är en spännande tid som bör fira med en fin flaska champagne.

Det är lätt att hoppa på pistolen och vill få allt att lägga sig bort och dekorerade genast, men det är bäst att slappna av och bo i ditt hem först. Det enda sättet att veta vilka färger du vill ha och vilka möbler du vill köpa är att bo i ditt hem och se hur du använder den.

Ta din tid när du dekorerar och du kommer att sluta med en titt du älskar.

Ta dig tid när du dekorerar ditt nya hem. Bildkälla: Rikki Snyder

Som du kan se kan hemägande vara ett skrämmande och läskigt företag. Det är överväldigande att försöka hitta din fantasins bostad.

Följ den här listan, ta din tid, försök att andas genom stressiga tider och hyra en informativ fastighetsmäklare för att hjälpa dig att navigera på dansen längs vägen. Alla dessa steg har ett värdefullt slut på tröskeln till dina drömmar.