Konstnärlig lägenhet renovering i Paris

Konstnärlig lägenhet renovering i Paris
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Renovering av en lägenhet eller byggnad är faktiskt svårare än att bygga den från grunden. Det är ett faktum som också kan tillämpas på många andra saker på andra områden. Det beror på att du måste arbeta med någonting som redan finns, vanligtvis något som någon annan har skapat och du måste bestämma vad du ska behålla och vad du ska ersätta på ett sätt som leder till en harmonisk sammansättning av gammal och ny.

Denna lägenhet ligger vid en av arkaderna vid Palais-Royal i Paris. Lägenheten har nyligen renoverats. Det är faktiskt vardagsrummet och matsalen som fick all uppmärksamhet i processen. När de nya ägarna flyttade in måste vissa ändringar göras. Teamet som arbetade vid detta projekt blev ombedd att behålla så många av lägenas ursprungliga funktioner som möjligt och så gjorde de.

MoreINSPIRATION
  • Lägenhet i Paris får en ny titt efter en renovering
  • Konstnärlig renovering av en eklektisk lägenhet i Singapore
  • Clifton View 7, en dröm lägenhet med konstnärlig inredning och spektakulär utsikt

Många historiska detaljer samlades i den lägenheten och de var värda att bevara. Vi pratar om saker som skåp och eldstäder som så småningom bevarades. Men för att få utrymmet till att bli modernt och friskt igen, ersattes några av möblerna med något enklare och färgglada medan väggarna har målats och några nya detaljer och dekorationer har lagts till. Resultatet är en kombination av konstnärliga och historiska element som verkar vara riktigt glada tillsammans. {Found on nytimes}