Vackra, fantastiska inomhuspooler - uppfriskande påminnelser om de soliga dagarna

Vackra, fantastiska inomhuspooler - uppfriskande påminnelser om de soliga dagarna
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Även om det nu är kallt ute och det sista du vill göra är att hoppa i en pool med kallt vatten, nöjet och nöjen du får när du gör det som fortfarande inte kan glömmas bort. Lyckligtvis för oss finns det fortfarande ett alternativ: inomhuspooler. Vi har valt några fantastiska mönster som någon skulle vara glad att ha i sitt hem, även på vintern.

Denna underbara inomhuspool har en elegant traditionell design och det är en slags central täckt innergård för bostaden. Taket ovanför poolen visar massor av vackra stjärnor och det är en glädje att kunna koppla av och titta på den stjärnbelysta himlen, även om den inte är riktig.

Denna pool är en del av en vacker modern bostad. Det är omgivet av lounge områden och täckta utomhus terrasser. Taket är helt täckt med transparent glas och det betyder att himlen och trädtopparna är synliga från poolen. Det gör det där bättre att simma än vad du kan tänka dig.

Här har vi en annan modern bostad, med en inomhuspool. Den här gången är poolen inte en del av ett stort täckt loungeområde. Den har stora fönster på ena sidan och ett takfönster i taket, och på den andra sidan är det omgivet av trappan och resten av rummen.

Detta är en inomhuspool, ett vackert tillskott till denna moderna bostad. Den har väggar på tre sidor och fönster från golv till tak på fjärde. Taket är platt och inte så högt som i de övriga utförandena som hittills presenterats men denna detalj, i kombination med de synliga bjälkarna och träpanelens takyta, bidrar till ett övergripande intimt och avslappet utseende.

MoreINSPIRATION
  • Tre vackra hem med inomhuspooler
  • Fantastiska pooler som är både inomhus och utomhus
  • Samtida Kalifornien bostad med inomhuspool

Detta är en annan fantastisk privat inomhuspool. Den har ett högt tak med tre mycket vackra ljuskronor, välvda fönster och massor av eleganta detaljer. Det finns bekväma vardagsrum på båda sidor av poolen med eleganta schäslonger och bord.

Denna anpassade inomhuspool är en av de största hittills. Det är en enkel, traditionell pool men det finns så många detaljer som gör detta utrymme snyggt och utsökt. På ena sidan av poolen finns ett TV-barområde med loungebar, soffor och fåtöljer.

Detta är en liten men fortfarande mycket vacker inomhuspool. Det är en privat pool, i ett modernt hus som sitter mitt i naturen. Det är därför att golvet = tak i taket var ett måste för att ge panoramautsikt över träden och det omgivande landskapet.

Denna fantastiska inomhuspool utformades för att vara bostadens främsta kontaktpunkt. Broen som förbinder foajén och vardagsrummet har en glasgolvpanel och denna underbara pool nedanför. Vardagsrummet slutar med ett vackert sittområde som gör att gästerna kan stå direkt över poolen nedanför.

Denna eleganta inomhuspool är också underbar. Det är litet men det har en mycket vacker organisk form. Det vita golvet, väggarna och taket ger en mycket lugn bakgrund medan takfönstret filtrerar mycket naturligt ljus och ger utsikt över himlen. De färska växterna är en underbar detalj.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 och 9.