Husägare Försäkring i Connecticut

Husägare Försäkring i Connecticut
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Du har skrivit in papper och stängt affären på ett nytt hem. grattis! Du är en officiell husägare - kanske inbäddat längs den vackra kusten i Westbrook eller undangömt i det lugna området Candlewood Lake. Oavsett var du befinner dig i Connecticut behöver du en robust husägares försäkring för att skydda din investering.Vi kastade vårt nät bred för att hitta det bästa husägare försäkringsbolaget i Connecticut - de som var pålitliga, vänliga, lätta att arbeta med och ekonomiskt sunda. Våra toppspikningar spikade det över hela linjen.

Jämför husägare försäkringspriser

För att snabbt hitta och jämföra priser i ditt område, skriv in din postnummer nedan.

Ange din postnummer:

De bästa husägare försäkring i Connecticut

Freshoms rekommendationer:Amica,Liberty ömsesidig,State Farm,Allstate,Chubb,jordbrukare,NationwideEfter att ha spenderat tid och pengar på att hitta ditt drömhem, är du förmodligen fast besluten att välja den bästa husägare försäkringen i Connecticut. Med dussintals företag att välja mellan, hur begränsar du det? Vi har dragit provkvoter från tre av våra topprankade val och gav ekonomiska styrkor för olika andra för att visa dig det utbud av alternativ du har för att skydda ditt hem.

För att få en offert behövde vi ett hem och en husägare. Vi sa att vi är en familj på fyra som söker täckning på 200 000 dollar på ett nytt, två våningar, 1500-kvadratmeter inramat radhus i Glastonbury, med en HO3-policy.

HO3-politik har varit den mest populära politiken i årtionden. Detta är en hybridpolicy som möjliggör både öppna faror och namngivna faror. En fara är en katastrof eller händelse som orsakar skador på ditt hem och / eller egendom, såsom brandskador, inbrott och vindstörning. Under en HO3 policy för öppen risk, vilken typ av skada som helst som görs för ditt hem inte specifikt utesluten i din policy kommer att omfattas.

Med en HO3-policy omfattas dina personliga ägodelar i en policy med namngiven risk, vilket innebär att de inte omfattas om de skadas av något utanför listan över namngivna faror.

Finansiell styrka är lika viktigt att betrakta som prispunkt när man söker ett urvalssedel. J.D. Power, A.M. Best, Moody's och Standard & Poor's är de bästa pistolerna för att ge dig legitim ekonomisk styrka information om de företag du jämför. Dessa företag analyserar övergripande kundnöjdhet, fordringar, prissättning, fakturering och betalning och enkel kontakt. För att vi skulle rekommendera ett försäkringsbolag, måste det ha en rating av tre stjärnor eller mer från J.D. Power, en A.M. Bästa finansiella styrka för B + eller mer och en hög finansiell styrka från Moody's och / eller Standard & Poor's.

Våra citat
Amica$ 494 per år
State Farm$ 587 per år
Liberty Mutual$ 960 per år

Amica gav den billigaste prissättningen. J.D. Power tilldelade Amica det bästa husägare försäkringsbolaget 2015. Det fick fem stjärnor i alla kategorier och fick toppbetyg från de andra respektive kredittjänsterna. Det innebär att det inte bara är prisbudgetvänligt, men också företaget kommer att vara exceptionellt att fungera om du behöver göra anspråk.

Tänk på att det här är provkurser för ett område i Connecticut och inte staten som helhet. Citat fluktuerar på grund av olika faktorer som plats, mängden täckning som behövs och hemåldern.

Vad du borde veta innan du får ett citat

Vi har berört grunderna för vad en husägare försäkringspolicy består av. Men det finns mycket mer att dyka in innan du sätter dig ner för att få en offert. Vilken information behöver du ha till hands? Finns det några speciella krav som Connecticut har när det gäller täckning? Är det någon annan täckning att överväga? Om jag driver ett företag ut ur mitt hem, behöver jag ytterligare täckning? Vi kommer att ta itu med dessa frågor nedan.

Typer av täckning att överväga

Huset du vill att dina barn ska ringa hem är en härlig vit stuga vid kusten i New London. Medan du säkerställer en HO3-policy kommer du att försäkra dig om att ditt hem är täckt under många omständigheter (inklusive vindskador på grund av en tropisk storm eller extrema väderförhållanden som kan uppstå genom att bo nära havet). Det täcker inte skador från översvämning. För att säkerställa att ditt hem är helt täckt måste du köpa en ytterligare översvämningsförsäkring. Nyfiken om ditt hem ligger i en floodplain? Kolla in den här hjälpsamma kartan från FEMA.

Det finns ytterligare tillägg du borde diskutera med din agent när du dykar in i nitty gritty aspekter av att försäkra ditt hem och tillhörigheter. Har du investerat i en frys full av kött? Äger du flera generationer av antika möbler och smycken? Det kan vara klokt att fråga ditt husägare försäkringsbolag för ytterligare täckning. Om det är dina ägodelar som du är orolig för kan det vara klokt att titta på en HO5-policy som placerar dina ägodelar på en öppen riskpolitik.

Slutligen bör ansvarsbeloppet du har på ditt hem beaktas. Ansvaret kan rädda dig från rättegångar som innebär skador som orsakats av dig eller dina familjemedlemmar. Om din hund vandrar in i grannens gård och förstör tusentals dollar av landskapsarkitektur, är du täckt. Den här delen av din policy täcker vanligen upp till $ 100 000 skador.

Jämför husägare försäkringspriser

För att snabbt hitta och jämföra priser i ditt område, skriv in din postnummer nedan.

Ange din postnummer:

Vad kan man förvänta sig när man får ett citat

För att erhålla ett prov offert måste du ha viss information till hands för att försäkra dig om att du får rätt uppskattning. Vi har sammanställt en checklista som beskriver mest information som du kommer att bli ombedd när du samlar ett citat:

 • Kvadratmeter av huset
 • Antal nivåer, sovrum och badrum
 • Byggnadsdetaljer av bas och struktur
 • Brand- och inbrottslarm detaljer
 • Bostadsålder, och om hemmet har försäkrats tidigare om du inte är första gången ägare
 • Avstånd till lokalt brandstation och brandvatten från hemmet
 • Fristående eller bifogat garage / strukturer
 • Antalet vedeldade spisar, om några
 • Hem renoveringar som har gjorts på hemmet i förflutna
 • Detaljer om hemförsäkringskrav som gjorts under de senaste fem åren

Du vill också ha en detaljerad lista över dina personliga tillhörigheter handy när du konsulterar med en agent. Bedömningar rekommenderas på antika och avancerade objekt, eftersom de kan hjälpa till att säkerställa att du får ett rättvist citat.

Vissa av dessa föremål kan dock uteslutas. "Fråga om du har tillräckligt med täckning för dina värdefulla saker, som konst eller en dyr smycke. Dessa får inte omfattas av en typisk villaägare politik. det skulle komma i form av ytterligare täckning läggas till en policy (ett godkännande eller en ryttare) ", föreslog Sperry Mylott, kommunikationsdirektör för resenärers försäkring.

Connecticut lagar och förordningar

Som i de flesta stater är hushållers försäkring inte skyldig enligt lag i Connecticut. Men långivare kräver vanligtvis alltid att du är försäkrad för åtminstone det belopp du har tagit ut på lån. Kontrollera med din lånleverantör för mer information.

Varför är Connecticut priser så genomsnittliga?

Det nationella genomsnittet för husägare försäkring är $ 952 per år. Detta genomsnitt varierar årligen då försäkringsbolagen måste debitera mer för att tillgodose ett oväntat antal fordringar. I Connecticut är den genomsnittliga kostnaden för villaägare försäkring årligen $ 1 129, vilket är 12 procent över genomsnittet. Naturkatastrofer i området kan stå för en något högre än genomsnittet. Förvänta dig att göra forskning på den postnummer du är hemma i, eftersom kustområden och översvämningszoner kommer att leda till att ditt pris ökar betydligt.

"Över ett tillstånd - i synnerhet en liten som Connecticut - finns det inga specifika faktorer som påverkar allt eller till och med en betydande procentandel av räntorna i det läget. Anledningen är att faktorer för ett litet område kan vara drastiskt olika från ett annat närliggande område, men det finns bara så många skillnader mellan en sida av en plats som Connecticut och en annan, säger Michael Thrasher, en analysanalytiker med Value Penguin.

Vanliga frågor

Vad är vanliga täckningsbrister?

Som diskuteras ovan omfattas översvämningsförsäkring inte av en standard HO3-policy. Över 30 procent av fordringar relaterade till översvämningsskador är från lågriskflodområden. Vi föreslår att du övergår till alternativ för översvämningsförsäkring med din agent, eftersom du kan kvalificera dig för en lägre skattesats om du befinner dig i ett område som har liten risk för översvämning. Andra naturkatastrofer, som jordbävningar och orkaner, omfattas inte av din standard HO3-policy.

Hur påverkar ditt kreditresultat ditt premie?

Försäkringsbolag använder din kreditpoäng för att tilldela dig ett försäkringsresultat, vilket hjälper agenter att förutse sannolikheten för att en kund lämnar in en fordran. Om du har en hög kreditpoäng blir ditt premie lägre.

Vilken annan typ av saker kommer att få min premie att gå upp?

Det finns olika faktorer som skulle bidra till en ökning av ditt premie. Några vanliga är:

 • Du driver ett företag eller barnomsorg i ditt hem
 • Tidigare husägare försäkringskrav har gjorts inom de senaste fem åren
 • Flera husdjur eller familjer som bor i hemmet
 • Det fanns ingen tidigare försäkring i hemmet
 • Ditt hem är mer än fem mil från en brandkår och mer än 1000 meter från en brandvatten
 • Ditt försäkringsbolag gick förlorat föregående år på grund av en överskattad mängd fordringar

Några av de företag du föreslog har hemska recensioner online. Vad ska jag tro?

"Enligt vår erfarenhet är recensioner av försäkringsbolag mycket som restaurangrecensioner - många som tar sig tid att göra det har något negativt att säga," pekade Thrasher på. Och vi håller med. Finansiella betyg är din vän. Angre kunder som översvämmer forumet är inte. Använd de finansiella betygsföretagen vi föreslog att göra ett välinformerat beslut. Thrasher föreslog också att man undersöker lokala företag som inte är direkt på din radar eftersom de som inte har en stor nationell närvaro kan erbjuda bättre priser.

Vidta åtgärder

Vi har gått i detalj på olika typer av täckning, vad du kan förvänta dig när du samlar ett offert och vad du ska leta efter i ett försäkringsbolag. Nu är det upp till dig. Vi föreslår att du söker ett citat från en rad olika företag för att hitta den bästa täckningen för ditt hem.

Freshoms rekommendationer:Amica,Liberty ömsesidig,State Farm,Allstate,Chubb,jordbrukare,Nationwide

Jämför husägare försäkringspriser

För att snabbt hitta och jämföra priser i ditt område, skriv in din postnummer nedan.

Ange din postnummer:

media_id =”botten”