Ljus Fuchsia romerska soffan

Ljus Fuchsia romerska soffan
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om de tysta färgerna inte tycks prata med dig, kanske något lite mer levande eller ljust kommer att göra tricket. Den romerska soffan är en mycket dynamisk bit och den kommer i en ljus fuchsia-ton. Det är förmodligen en av de mest iögonfallande färgerna du kan hitta. Kommer en soffa så här kommer ditt vardagsrum att lysa omedelbart. Du kommer noga att minska resten av dekorationerna eftersom de förmodligen kommer att bli för mycket.

Den romerska soffan är ett mycket bra val för ett modernt, elegant hem. Den har en enkel design, både modern och elegant. Det påminner lite av de klassiska mönster och deras sofistikerade och glamorösa utseende. Den romerska soffan har en ugnstorkad hårdträ ram certifierad från hållbara skogsleverantörer, flexolator fjädring och miljövänliga växtbaserade skumkuddar, perfekt för att göra det bekvämt och mysigt.

Polstret material är 100% återvunna polyesterfibrer, och träfärgerna är vattenbaserade. Dimensionerna på denna dynamiska soffa är 84w 30d 29h, sittdjupet är 21 '', sitshöjd är 18 '' och du kan köpa den för $ 1,699.00. Om du vill lägga till några fler matchande möbler, är den romerska stolen tillgänglig. Den har en liknande design och den kommer i samma färger. Du kan köpa stolen för 939,00 USD.