20 Underbara tårtor står att köpa eller göra själv

20 Underbara tårtor står att köpa eller göra själv
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Du kan få dina tallrikar och serveringskålar och minisålar för dips, men det finns ett stort stycke serveringsvaror som är viktigt för varje kök och ofta förbises: kakan står. Inte bara kommer det att fungera för att visa dina vackra kakor för dina fina middagar och väns baby shower och Mors dag, det kan fungera som en ost tallrik eller till och med ett underbart mittstycke. Med alla tillgängliga alternativ, hur kan du inte äga en själv? Kolla in dessa 20 vackra kakanställen som låter dig köpa eller göra din väg till Instagram värdiga kakor.

Köp dessa

Anthropologys lotus kakestativ är allt som en enkel elegant tårta ska vara. Den vita böjda konstruktionen kommer bara att förbättra din kakas skönhet, oavsett om du är en professionell bakare eller inte. (via antropologi)

Kom ihåg de rosa rätterna som din mormor alltid hade i hennes porslinskåp? Denna tårta står definitivt med de här arvslödenna tills det blir en arv för dina egna barnbarn. (via terräng)

Om du letar efter en tårta som säger modern och elegant snarare än vintage chic, behöver du bara kolla in denna spökkaka stativ. Från hela rummet kommer det att se ut som din tårta är tillräckligt ljus för att faktiskt flyta på luften. (via Esque Shop)

Tänk fjärde juli firandet med dessa mini tårta står. De blåmålade stjärnorna kommer att komplimangera något muffins- eller tårta eller minispaj du placerar på toppen. (via West Elm)

Vad serverar bitar utan ett slag av naturliga fibrer? En enkel träkakestativ som dessa kommer bara vara perfekt för det bakgårdsmiddagsfest du har planerat. (via antropologi)

Det är ett faktum att du inte kan gå fel med rosa. Välj ditt favoritmönster (om du bara kan välja en) och ditt bord kommer genast att vara klart för den mest krävande tefest du någonsin har sett. (via BHLDN)

Nu är det en tårta som kommer att vara som att sätta ett minitabell på bordet. Dessutom är dessa lågkanter perfekta för att servera paj samt kaka. (via Crate and Barrel)

Är det inte någon form av lag att varje parti behöver en touch av metallisk? Om du letar efter den metalliska popen för vår händelse, kommer den här rosa-stickade guldkakan att göra tricket. (via Etsy)

Här är en tårta som bara skriker tappning. Men du hittar de ljusa färgerna är precis vad din sommardiskbord behöver. Jag satsar på att alla dina desserter, från kakor till kakor, visas på dessa hela sommaren. (via antropologi)

MoreINSPIRATION
  • 5 DIY Cake Stativ du kan göra med träskivor och skivor
  • DIY Rustik Wood Cake Stand
  • 15 DIY Växtställ för att fylla ditt hem med grönska

Denna jadeitkaka står som en fjäder-y-version av mjölkglas. Kan jag bara äta den hela kakan på toppen ganska tack? (via mat 52)

DIY Dessa

DIY dessa enkla glas kaka står och du kommer att upptäcka att ett så enkelt projekt kan användas för tårta samt ost, smycken och till och med ett terrarium. Du kommer noga vilja göra dig två. (via en vacker röra)

Vem visste att tråd verkligen kunde göra en söt modern kakestativ? Tydligen dessa människor. (via The Merrythought)

Det är möjligt att göra din egen träkakestol för den kommande födelsedagsfesten. Det stora pluset får du måla det oavsett vilken färg som passar dig bäst. (via i detta underbara liv)

Marmor och trä gör en vinnande kombination varje gång och denna kakestativ är inte annorlunda. Du kan enkelt hitta förnödenheterna och äta de där kakorna efter middagen. (via The Den)

Allvarligt finns det någonting som tavlan målarfärg inte kan förbättra? Uppenbarligen inte. Måla en tårta med tavlan färg gör den anpassningsbar för födelsedagar och jul och måndagar. (via unikheten att vara)

Har du ett sommarbröllop som kommer upp? Överväg att göra dessa super lätta ljusstake tårta står. Och nu när du har funderat, gå till närmaste butik för att köpa dem ur ljusstakar. (via Bayside Bride)

Gear upp för detta DIY och dina barn kommer att älska dig för alltid. Det bästa är alla olika sätt du kan anpassa detta projekt! Jag tänker på att en elefantkaka står själv. (via en vacker röra)

Dessa kakor står lik de ljusstake kakan står ovan, men de använder de ganska färgade glasögonen för sina ställen istället. Det kommer att göra att du vill börja observera te tid. (via Camille Styles)

Du kan antingen köpa en tårta eller göra din egen från en kopp, tallrik och skål, men på något sätt sprinklar på denna tårta kupol att le för. Jag hoppas att kakan nedan är lika sprinklad täckt. (via Kipi)

När allt annat misslyckas, täck det i glitter. Det är precis vad du gör med vilken tårta du har köpt eller gjort själv. Det lovar att få lite seriös glam till middag. (via The Little Big Company)

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: