Två våningar hus terrass ombyggd

Två våningar hus terrass ombyggd
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Hus 6 är en ombyggd och omdesignad struktur belägen i Sydney, Australien. Den nya versionen av huset täcker ett område på 165 kvadratmeter och det var ett projekt av Welsh & Major. Det är en familjebostad som behövde vissa förändringar. Det är en tvåvåningsbyggnad med en relativt kompakt form och några tillägg på baksidan och sidan. Utmaningen var att omstrukturera huset och ge det nya utseendet.

Ursprungligen innehöll baksidan av huset ett kök, tvättstuga, vissa terrasser och trappor. Arkitekterna måste hitta ett sätt att selektivt ta bort några av dessa element och att även lägga till några nya på vägen. Eftersom detta var ett relativt litet hus jämfört med de genomsnittliga bostäderna i området, måste laget skapa ett flexibelt utrymme som skulle svara på ägarernas behov och för att undvika att skapa alltför stora utrymmen som bara skulle göra sakerna komplicerade.

MoreINSPIRATION
  • Gamla Country House Remodeled till ett modernt hem
  • Modern Schindler hus ombyggnad i Inglewood
  • Hus i Galicien av A-cero Arkitekter

Huvudsidan var att försöka omstrukturera huset och att ombygga inredningen samtidigt som man behåller så mycket som möjligt från de ursprungliga materialen för att minska kostnaden. Husets övre våning var bevarad som sådan. Det var den lägre nivån som behövde några allvarliga förändringar. Arkitekterna bestämde att det skulle vara bäst att öppna huset utåt och de gjorde det genom att koppla den bakre gräsmattan till de viktigaste vardagsrummen. Köket måste omplaceras och ett nytt badrum tillsattes. Vardagsrummet blev förvandlat till en studie och församlingsområdet kan nu fungera som gästrum. Huset är nu nästan oigenkännligt. {Found on archdaily}.