Stilig fritidshus i Jalisco, Mexiko

Stilig fritidshus i Jalisco, Mexiko
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Även om några av oss inte gillar att erkänna det, behöver alla en broms varje gång i taget. Det är alltid trevligt att kunna gå bort i några dagar och koppla av och ha kul, antingen med din älskade eller med vänner och familj. Helst skulle det vara att ha ett fritidshus där du kan gå till, kanske en som SJC-huset, som ligger i San Juan Cosala, Jalisco, Mexiko.

Denna speciella herrgård har allt man behöver för att kunna känna sig bra och att glömma alla problem och bekymmer. SJC-huset ligger nära sjön Capala, så det har lätt och nästan omedelbar tillgång till sjön och den vackra naturen som omger den. Det är den perfekta tillflykten under sommaren. Det var designat av Ricardo Agraz och det var från början att vara ett semesterhus. Huset täcker 550 kvadratmeter på en 2 200 kvadratmeter fastighet. Resten är uppdelad mellan yttergården och bakgården. Det ger enkel åtkomst till vägen genom att helt enkelt korsa yttergården. Bakgården är där allt roligt äger rum. Det finns en pool och en trevlig terrass som väntar gästerna.

MoreINSPIRATION
  • The Tropical Holiday House från Camarim Architects
  • Semesterhus för en familj på fem vid Aluksnes sjön
  • Modular Holiday Home på Pekapeka Beach Nya Zeeland

Om du går lite längre når du en brygga där du kan beundra den fantastiska utsikten. Sjön och naturen kring området är fantastiska. Det är ett evry avslappnande område, perfekt för semesterhem.