Färgglada lägenhet definierad av intensiva kontrast

Färgglada lägenhet definierad av intensiva kontrast
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En lägenhet som färgglad och den här står alltid ut, speciellt när den också är inredd med smak och stil. Denna speciella plats finns i en byggnad som designades av arkitekten Oscar Niemeyer. Lägenheten inreddes av Gislene Lopes som valde att använda här massor av starka färger och kombinera dem med ett stort utbud av texturer och mönster.

Resultatet är en mycket kraftfull visuell påverkan. Lägenheten är väldigt färgstark, men den är också mycket harmoniskt inredd. Även om det finns massor av färger där, kompletterar de varandra på vackra sätt och de interagerar med texturer och mönster på ett mycket harmoniskt sätt. Det skiljer sig givetvis från ett rum till ett annat och det här är ett annat element som gör den här lägenheten så intressant och speciell.

MoreINSPIRATION
  • Lägenhet i Zelenograd Definierad Av Kontrast Och En Raffinad Balans
  • En lägenhet i Warszawa definierad av färg och kontrast av stil
  • Minimalistiska hus definieras av enkla kontrast

Även om inredningen inte är konsekvent i hela lägenheten, finns det en stark sammanhållning mellan alla rum och därmed inredningen är välbalanserad och bekväm. Den stil som valts för inredningen är minimalistisk och modern. Användningen av starka färger ger lägenheten en mer levande allure och låter det inte bli monotont och liknar andra sådana utrymmen.

Alla rum har personlighet och den övergripande atmosfären är väldigt snygg och dynamisk. Även om de ändringar som gjorts kan verka radikala, var renoveringen av lägenheten också inblandad i att behålla några av de ursprungliga elementen, såsom mahognygolv.