Samtida 25th Street Residence

Samtida 25th Street Residence
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Den här moderna byggnaden med öppen golv designades och byggdes av Shimizu + Coggeshall Architects, i samarbete med landskapsarkitekt Sasha Tarnopolsky, Dry Design, ingenjörsbyggnadsingenjörer, effektiv konstruktionsingenjörer och flera andra. Projektgruppen bildades av Joshua Coggeshall, Janice Shimizu, Sean Harris, Ryan Klinger och Danny Mascari. Bostaden slutfördes 2010 och den sitter på en 2785 m² stor del. Det ligger i Santa Monica, Kalifornien, USA.

Projektet var tänkt att följa olika idéer. De laget behövde införa en modern renovering av LEED-platina i en 1920-struktur. Den nya strukturen måste vara kontrasterande och att komplettera de befintliga elementen. För att göra det måste laget omkonfigurera flera oanvända utrymmen och utöka dem, så att ägarna kan använda dessa områden som mångsidiga utrymmen.

MoreINSPIRATION
  • Laidley Street Residence av LSarc
  • Samtida familjehem i Power Street Hawthorn, Victoria
  • Los Feliz Samtida bostad i Los Angeles

Den nya designen behövs också för att skapa en smidig övergång mellan inomhus och utomhus utrymmen. Byggnaden fick också nya expanderande fönster för mer naturligt ljus och det tillåter också vacker utsikt. Husets öppningar har också flyttats och hela strukturen blev ett mer hållbart projekt. Frälsade valnötplattor återhämtades från en rivad fabrik och blev vardagsrumsvåningen. Övergripande har huset blivit vackert renoverat, vilket ger stora förändringar och hantering samtidigt som man respekterar den lagrade historien för den befintliga strukturen.